reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Kochana poczytaj na necie, to się często daje przy policystycznych jajnikach, stymuluje owulacje, ponoć baardzo pomaga. Masz monitoring cyklu??

Weź od niego od razu te leki, bo myślę że bez nich to się za długo kręci. Trochę strata czasu i Twoich nerwow. Dobry ten gin??

No to kurcze, czemu leku nie daje? Bo wcześniej było podobnie prawda?

Ja chyba lekko odzylam..wczoraj mieliśmy 12 rocznicę zaręczyn, bardzo miło było. Dzis zamiast odpoczywać cały dom wysprzatalam.. I pogoda w koncu to aż się chce wyjść.
Co u reszty?

u nas dziś zimno ale umówiliśmy się na grilla deszcz nie pada więc ciepło się ubiorę i jedziemy:) przed wczoraj odważyłam się pojechać na rower i jestem przeszczęśliwa bo nic się nie działa żadnego bólu ani plamień więc do puki brzuch nie urośnie mam zamiar jeździć:) synek też strasznie szczęsliwy:) jak leżę rano i mam pełen pęcherz to wystaje mi taka kuleczka w podbrzuszu i dziś powiedzieliśmy małemu że mama ma w brzuchu dzidzie:) bardzo się cieszył od razu powiedział ze to będzie siostrzyczka i kazał Ł remont pokoju robić!!!!:) w piątek wizyta mam nadzieje że nie powiedzieliśmy mu za szybko i że będzie wszystko ok..

życze miłego weekendu

reklama
To super zareagował i jeszcze z tym remontem, bardzo miło!
W piątek taka zwykla wizyta? Idziesz na prenatalne w koncu? Te zwykłe usg?
Czuje się lepiej od trzech dni i zaszalalam a dzis boleć zaczęło pidbrzusze z krzyżem, to się polozylam na chwilke. Zaraz naleśniki zrobię bo ciacho juz odpoczywa.
Rower to wasze hobby? Super, że tacy zadowoleni, tylko nie przesadz hihi.
U nas dzis jak na złość chłodno ale ładnie, wyjście juz zaliczone.

Do góry