reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Oj duże dzieciaki :) Pamiętam jak dopiero co tu z Wami pisałam i jak byłam w ciąży a Marta już 4 lata skończyła :) Mierzę temp i prowadzę cykl na 28dni.pl Postaram się pisać jak najczęściej :)

reklama
Ja tu teraz utknelam na dobre. Czuje się potwornie i praktycznie cały czas leze.. To pisze post za postem jak w stanie jestem.
Kacha, Bafinko a co u Was?
Kwiatuszqu odezwij się kochana.

Pewnie ze będzie. Ja się raczej denerwowalam jak tego nie było, bo ciaze porownywalam. Jeszcze trochę i będzie coraz lepiej. Który dc u Ciebie?

Lilith u mnie nic szczególnego.Dziś 18 dc, raczej nic z niego nie bedzie, trochę w tym cyklu poglupialam bo lewy jajnik bolał mnie od 9 dc do 16 dc.Śluz raz widziałam raz wydawało mi się ze już go nie ma.Dzialalismy 10,11 i 13 dc.Trochę mało bo synek znów chory.Poszedł po chorobie 2 dni do przedszkola i złapał angina ropną i znów antybiotyk.Miał tylko tydz.przerwy między antybiotykami.Tak się wkurzylam ze wszystkiego mi się odechcialo.W dodatku mały non stop z nami wiec nie było za bardzo jak współżyć.Śpi z nami, zasypia z nami, w dzień rzadko śpi, chodzi za nami non stop i marudzi.W następnym cyklu musimy się lepiej postarać.
A Ty jak sie czujesz?

Agusia grrr musze pobrać Adobe i zobaczę. Ale o ile dobrze pamiętam z wykresów to Ty często jakieś cuda miałaś a zachodzilas hihi. Jak przysiade później to pozagladam. Jeju ile ja lat tam już nie byłam! A widzę chyba dawne dziewczyny z Tobą siedzą?
Wiesz, że z dwoma bylam nacsierpniowkach? Nie z 3.

Kacha a to, że mało dzialaliscie to plus. Ja uzywalam testów bo śluzu zero..w udanym cyklu zero żeli dodatkowo.. Staranki 14 luty bo dla zasady walentynek a potem tylko raz 16 bo test pozytywny i milo było. Zresztą Ty wiesz.
A on już zdrowy?
Kurcze ma 4 lata już, rozpieszczony czy czemu tak??
Pociesze się, że mój nie ma prawie wcale drzemek od 16m.

Ja czekam aż wymioty i to co najgorsze minie bo jestem totalny nierob.. Az wstyd.. Teraz jeszcze jakieś problemy z żołądkiem i bóle mam od jelit, coś nowego..

Bafinko hop hop.

jestem jestem:) ale jak taka ładna pogoda to mało w domu siedzę.. ciągle jakiś rower spacer plac zabaw z małym.. od czwartku kiedy zobaczyłam moje maleństwo nowe nadzieje we mnie wstąpiły:) gabiś ciągle mi gada ze chce siostrę i aż się boje co to będzie jak będzie chłopak:) co do objawów to boli mnie głowa i ciągle spać mi się chce.. no i lenia mam.. ale mój mąż jest bardzo wyrozumiały:)

kacha w końcu się uda:) nie trać nadziei.. co do małego to mój zasypia i spi sam ale co rano przychodzi do nas na bajkę i się poprzytulać więc znam ten bół.. ale mi to nie przeszkadza bo wieczory mamy dla siebie..

aguś a próbowałaś brać inofem albo inofolik?? mi on pomagał w regulowaniu cyklu

Lilth współczuję objawów.W tej drugiej ciazy nie wymiotowalam ale strasznie mnie myliło i czułam się jakby fasolka ze mnie soki wyciskala, w pierwszej czułam się znakomicie.Mały jest jedynakiem, wszyscy i wszystko dla niego_Ostatnio j ze jak mu mówiła ze musze coś zrobić i nie mogę się z nim bawić to powiedział ze nikt nie ma dla niego czasu i on idzie do innego bloku.Przez chorobe też jest marudny,siedzi w domu i mu się nudzi.Przez chorobę nie poszedł na urodziny do koleżanki, do niego też nie przyszła dawna miłość.Żal mi co bardzo.
Wogole ten cykl jakiś porabany.Dziś 18 dc a jak wstałam rano czułam się jakbym była przed okresem- pobolewanie podbrzusza,napady ciepła, wkurzenie.

reklama
Bafinka super ze z dzidzia wszystko ok. i ze normalnie funkcjonujesz.Ja się już nie dołuje, myślę ze do pól roku zadę.Skoro 2 razy się udało to i 3 się uda, tylko muszę wtrafic w swój cykl.Wiosną i lato mi sprzyja.Mój mały chcę brata, siostra nie wchodzi w grę.Trochę dojrzał aby mieć rodzeństwo.

Do góry