reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Oj duże dzieciaki :) Pamiętam jak dopiero co tu z Wami pisałam i jak byłam w ciąży a Marta już 4 lata skończyła :) Mierzę temp i prowadzę cykl na 28dni.pl Postaram się pisać jak najczęściej :)

reklama
Ja tu teraz utknelam na dobre. Czuje się potwornie i praktycznie cały czas leze.. To pisze post za postem jak w stanie jestem.
Kacha, Bafinko a co u Was?
Kwiatuszqu odezwij się kochana.

Pewnie ze będzie. Ja się raczej denerwowalam jak tego nie było, bo ciaze porownywalam. Jeszcze trochę i będzie coraz lepiej. Który dc u Ciebie?

Lilith u mnie nic szczególnego.Dziś 18 dc, raczej nic z niego nie bedzie, trochę w tym cyklu poglupialam bo lewy jajnik bolał mnie od 9 dc do 16 dc.Śluz raz widziałam raz wydawało mi się ze już go nie ma.Dzialalismy 10,11 i 13 dc.Trochę mało bo synek znów chory.Poszedł po chorobie 2 dni do przedszkola i złapał angina ropną i znów antybiotyk.Miał tylko tydz.przerwy między antybiotykami.Tak się wkurzylam ze wszystkiego mi się odechcialo.W dodatku mały non stop z nami wiec nie było za bardzo jak współżyć.Śpi z nami, zasypia z nami, w dzień rzadko śpi, chodzi za nami non stop i marudzi.W następnym cyklu musimy się lepiej postarać.
A Ty jak sie czujesz?

Agusia grrr musze pobrać Adobe i zobaczę. Ale o ile dobrze pamiętam z wykresów to Ty często jakieś cuda miałaś a zachodzilas hihi. Jak przysiade później to pozagladam. Jeju ile ja lat tam już nie byłam! A widzę chyba dawne dziewczyny z Tobą siedzą?
Wiesz, że z dwoma bylam nacsierpniowkach? Nie z 3.

Kacha a to, że mało dzialaliscie to plus. Ja uzywalam testów bo śluzu zero..w udanym cyklu zero żeli dodatkowo.. Staranki 14 luty bo dla zasady walentynek a potem tylko raz 16 bo test pozytywny i milo było. Zresztą Ty wiesz.
A on już zdrowy?
Kurcze ma 4 lata już, rozpieszczony czy czemu tak??
Pociesze się, że mój nie ma prawie wcale drzemek od 16m.

Ja czekam aż wymioty i to co najgorsze minie bo jestem totalny nierob.. Az wstyd.. Teraz jeszcze jakieś problemy z żołądkiem i bóle mam od jelit, coś nowego..

Bafinko hop hop.

jestem jestem:) ale jak taka ładna pogoda to mało w domu siedzę.. ciągle jakiś rower spacer plac zabaw z małym.. od czwartku kiedy zobaczyłam moje maleństwo nowe nadzieje we mnie wstąpiły:) gabiś ciągle mi gada ze chce siostrę i aż się boje co to będzie jak będzie chłopak:) co do objawów to boli mnie głowa i ciągle spać mi się chce.. no i lenia mam.. ale mój mąż jest bardzo wyrozumiały:)

kacha w końcu się uda:) nie trać nadziei.. co do małego to mój zasypia i spi sam ale co rano przychodzi do nas na bajkę i się poprzytulać więc znam ten bół.. ale mi to nie przeszkadza bo wieczory mamy dla siebie..

aguś a próbowałaś brać inofem albo inofolik?? mi on pomagał w regulowaniu cyklu

Lilth współczuję objawów.W tej drugiej ciazy nie wymiotowalam ale strasznie mnie myliło i czułam się jakby fasolka ze mnie soki wyciskala, w pierwszej czułam się znakomicie.Mały jest jedynakiem, wszyscy i wszystko dla niego_Ostatnio j ze jak mu mówiła ze musze coś zrobić i nie mogę się z nim bawić to powiedział ze nikt nie ma dla niego czasu i on idzie do innego bloku.Przez chorobe też jest marudny,siedzi w domu i mu się nudzi.Przez chorobę nie poszedł na urodziny do koleżanki, do niego też nie przyszła dawna miłość.Żal mi co bardzo.
Wogole ten cykl jakiś porabany.Dziś 18 dc a jak wstałam rano czułam się jakbym była przed okresem- pobolewanie podbrzusza,napady ciepła, wkurzenie.

reklama
Bafinka super ze z dzidzia wszystko ok. i ze normalnie funkcjonujesz.Ja się już nie dołuje, myślę ze do pól roku zadę.Skoro 2 razy się udało to i 3 się uda, tylko muszę wtrafic w swój cykl.Wiosną i lato mi sprzyja.Mój mały chcę brata, siostra nie wchodzi w grę.Trochę dojrzał aby mieć rodzeństwo.

Do góry