reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Ooo skąd ja to znam. Pisalam wam, Judyta jak poszła z nami na scan zobaczyć kto w brzuchu mieszka to mi mega scenę zrobiła..jak tylko babeczka mówi, że chłopak to ta w ryk i nie chciała się uspokoić.. Teraz tez o siostrze nabakiwala ale szybko zgasilam ten zapał. Ona ma już 10 lat i za rok nowa szkoła, znajomi.. Wiec nie wiem co jej do tego..
Kacha moja długo jedynaczka była, jak ja zresztą. Może nie rozpieszczona ale taka wylulana, nie wiem jak to określić.
Jednak od samego początki spi tylko u siebie, sama robi kolo siebie i zajmuje się sobą. Naucz tego synka, bo potem może poczuć się odrzucony, że dla nowego bobasa jest inaczej..
Moj Dex ma rok i 8m i tak samo. Spi tylko u siebie a dopoludnia ja ogarniam dom, nie bawię się z nim bo są inne obowiązki. Potem mamy czas dla siebie.
Z tym, ze mi czasem brakuje takiego jego przyjścia z rana do wyrka, do nas by się przytulic.. Albo pospać z nim chwilke.. Niestety coś za coś..
Chore dziecko to koszmar.. Mi zawsze żal moich a do tego, z młodszym to juz w ogole ciezej wyjść i zająć go cały dzień w domu..

Co do ciazy, każda mega wymiotujaca i zdychajaca. Z cora do porodu się meczylam a zcsynkiem krócej.
Bafinko a kiedy teraz wizyta??

reklama
lilith miałam wizytę w czwartek a teraz mam .04 bo te plamienia miałam więc żeby sprawdzić. Powiedzcie mi dziewczyny robiłyście test ten przesiewowy na Downa? bo ja zastanawiam sie cz robić.. w sumie nic nie zmieni bo i tak urodzę a choroba jest nieuleczalna a powiem szczerze że jesteśmy pod kreską przez te wszystkie leki i wizyty to ko (600 zł na m-c) a badanie kosztuje 350zł wiec też sporo...

Bafinka ja nie robiłam.Myślałam o tym badaniu ale pytałam znajomych i oni też nie robili, mój M był przeciwny wiec sobie darowalam.

Kwiatuszqu tez jestem ciekawa, tym bardziej ze ja trochę nie w temacie bylam. U nas to były na 100% plemniki. A jednak się udało..
Agusia nie wiem co jest i nie widzę wykresu. Zostawiłam Ci tam notkę, nawet konto zalozylam ale nie widzę.. Pobralam Adobe a dalej mu się nie podoba i nie pokazuje. Chodzi Ci o owulke wiec? Podpowiedź. Nieee o ciążowe? Jutro wejde na laptop i sprawdzę kochana. A wiesz, że z Kasią bylam na sierpniowkach?
Bafinko rozumiem, że wszystko dobrze i na strachu się skończyło? Cały czas mysle o Tobie!
Ja mam w szpitalu Prenatalne i do tego pappa a wcale nie chce tego z krwi.. Późno mam.. 13+3. Idę 06.05. Dwa tygodnie później idę olec sprawdzić i w końcu się pochwalić..

reklama
Do góry