reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Gratuluję kochana!! A co do tej kosmowki, to piwiedz czujesz jakieś bole wspoltowarzyszace?
Mnie ostatnio pobolewa i panikuje troszkę..
Dziwne, że teraz zaczęła myslalam, ze to na początku? Dała Ci coś na to czy Ty nadal naxswoim zestawie jesteś i to powinni wystarczyć?
Uważaj na siebie i odpoczywaj Ile się da.
Jeszcze raz gratki!

reklama
dwa tygodnie temu kosmówka ładnie przylegała a teraz coś nie tak ona zauważyła ale nie kazała panikować już teraz biore 4xlutke 100mg więc powiedziała ze to wystarczy + pozostałe leki.. mam kłucia z prawej strony na dole ale nie wiem czy to łączyć.. mam leżeć zero sexu ćwiczeń rowera basenu sprzątania nic...:( kontrola 20.05

Będzie dobrze, tym bardziej jak mówi żeby się nie martwić. Tylko faktycznie uważaj na Was. Wiem, że to jie łatwe.. Klucia to normalne, myslalam ze może jakieś skurcze czy inne bole. Mnie większe dokuczają przy zatwardzeniu.
A jak z lekami? Będziesz z czasem coś zmniejszać? Lutke np?

Agusia gdzie jesteś??

po 20tc mamy zmiejszyć dawkę lutki i ecortonu.. szkoda że tej clexany nie można odstawić bo zastrzyki są mega bolesne a to jeszcze tyle czasu... a kasy idzie tyle że masakra! w piątek wizyta 120 zł i od razu do apteki z receptą i 450 zł kolejne poszło... a gdzie to jeszcze:(

To nie jest refundowane?? Bo faktycznie dużo kasy.. Ale tutaj wiadomo, maluszek najważniejszy.. Z zastrzykami i bólem tez dasz rade, wiele już wytrzymalas kochana.. No i poatrz jak czas na szczęście leci szybko. Juz niedługo 12tc kończysz a niedawno czekalysmy na serduszko. Teraz na ruchy będziemy, potem polowkowe a też im brzusio większy, motywacja również!

Agusia gin. Iedlugo, zapytaj o ten c l o.

Jutro mam Prenatalne..trzymajcie kciuki, mam stresa ech..

lilith będzie dobrze bez nerwów, podsłuchujesz serduszko?? mam pyt kojarzysz może co można brać na infekcje intymną w ciązy?? bo mnie coś piecze i nie wiem czym się ratować:(

reklama
Bafinko tak, mam dopplera od poprzedniej ciazy jeszcze. U tego maluszka od 8+3tc. Inaczej bym oszalała.

Lobuziak ma już prawie 8cm ale..Nie dał się zmierzyć grrr. Zaproponowali potrójny test.. Było dużo płaczu i nerwów ale w rezultacie udało się i lekarka załatwiła mi powtórkę we wtorek przed wizytą z nią. Oby się pokazał tym razem.

Bafinko nystatyne na pewno, pałeczki te lactovaginal czy inne co pH przywracają są super. Ja tu na początku miałam clotrimazolum ale to przy infekcji. Tantum rosa tez można.

Do góry