reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinko u mnie 6 dc, ostatni cykl 26 dni. Zrobiłam te zdjęcie zęba, w środę idę do dentystki. Mam nadzieję, że z zębami jest w miarę ok. Nie chce mi się już za bardzo starać. Męczy mnie trochę już ten temat. Jak nie zachodzę w ciążę to dołek a jak zajdę to będę nieźle świrować.Za dużą mam już wiedzę co może pójść nie tak i za dużo znam przypadków poronień a to nie pomaga psychicznie. Teraz nie spinam się za bardzo bo za 2 miesiące lecimy do Grecji, no i potem mój brat ma wesele.Co ma być to będzie i tak to nie zależy ode mnie.

reklama
Kacha i chyba to dobre pidejscie? Wydaje mi się, że przy takim prędzej czy później fasolek się pojawi.
Grecja o jacie.. Ja to nigdzie nie byłam tak na wczasach..zrelaksujesz się aż miło!

Lilith ja uwielbiam Grecję. Mogłabym tam jeździć co roku tylko wyspy zmieniać. Mój synek też już nie może doczekać się morza. W sumie to już będzie jego drugi wyjazd do Grecji.Cieszę się, ze już jest wiosna bo człowiek jest weselszy, więcej się chce. Może to też wpłynie na mój organizm pozytywnie.W sumie w jedną ciążę zaszłam w maju a w drugą we wrześniu. Więc pora roku sprzyjająca. Dużo będzie się dziać, bo tu praca, po pracy na podwórko z synkiem więc nie będę miała czasu rozmyślać. To że zajdę w ciążę to wiem, udało się 2 razy to i 3 -ci się uda kiedyś, tylko że mnie zaczyna paraliżować strach. Doszło też do mnie że straciłam swoje dziecko i nic mi go nie wróci, nawet następna ciąża.
A jak Ty się czujesz?

Kwiatek bardzo mi przykro i współczuję Ci ze nic z tego in vitro nie wyszlo.Probujcie narazie naturalnie.Raz w ciaze zaszlam wiec może jeszcze się uda naturalnie zaskoczyć czego Ci życzę.

Bafinka i Lilith moje gratulacje Kochane :)
My zaczęliśmy starać się od niedawna, a raczej ja, Męża jak na razie nie uświadamiam co chce zrobić, Ale on mi ulega w przytulankach i chyba się jeszcze nie zorientował o co tak dokładnie mi chodzi. Tabletki odstawiłam od czerwca bo mam powiększona wątrobę i nie wiedzą od czego. Próby wątrobowe ma idealne.
We wrześniu rodzi moja siostra rodzona, więc trochę mnie zachęciła do dzidziusia :) To już moja ostatnia szansa, bo jestem już po dwóch cc. Mój gin jest przeciwny trzeciej ciąży, ale ja bardzo chcę i najwyżej zmienię gina.
Ten cykl jest długi już dwa testy robiłam i wyszły negatywne, ale dziewczyny mówią że jeszcze chyba owulki nie było. Czas pokaże. A ja się nie podaję i walczę dalej :)

reklama
Agusia wieki hihi.
Super wiadomość! Po tabletkach to wiadomo, moze I trochę zająć. A Twoje dzieciaki takie juz duże! Jak ten czas nam tu ucieka szok noo. Sprawdzasz się jakoś, testy to owu robisz? Pamiętaj byle na luzie.
Ja tez po dwóch cc. Z synem miałam do tego lozysko przodujace wiec nieciekawie ale w 36tc zrobiło miejsce na cięcie. Mam dwie blizny, nie jedna. Moja lekarka dała zgodę nawet na sn. Ale jak sama pow. Mówi to na chwile obecna bo jak będzie tak na prawfe później to się okaże. Pisz jak najczęściej!

Do góry