reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinko na którą masz jutro wizyte?
Kluje mnie dzis bardzo w srodku..boli normalnie kurde nie jak zawsze.. Bardzo nieprzyjemnie i juz się boje..nospa nic nie dała Zara magnez wrzuce..

reklama
Wiem.. Jestem z Tobą myślami i bardzo mocno trzymam kciuki. Na listopadowkach co wizyta to strach i ile jeszcze go przed nami. Będę czekała na wiesci!! Staraj się być dobrej myśli.

jestem! moja kropka ma 0,25mm i tętno 114:) oczywiście się martwie że trochę niskie ale.. mam zwiększoną dawkę ecortonu bo2 tableteki lutkę 4x100 i clexane a do tego witaminki i wizyta za 4 tyg!!!! chciałam wcześniej ale ginka mówi że bez sensu...

Baardzo sie ciesze kochana!! Już chyba mogę pogratulować? Duże te dawki ale bierz, dla fasolki trzeba. Powiesz na kiedy termin? Z tetnem nie swiruj, ja w ogóle nie wiem jakie mój miał, Wazne ze był gdzie ma być i serducho, ze biło. Z tego co wyczytalam to fasolek rosnie dziennie 1mm i tak sobie sama doliczam codziennie do mojego. Oj bardzo się ciesze i zapraszam do listopadowek jeśli będziesz miała ochotę :-)

Bafinka wielkie gratki! Drugi krok za Tobą- najważniejsze że fasolka w odpowiednim miejscu i tętno jest. Masz super zestaw leków więc wszystko będzie dobrze.

jestem jestem wszystko ok tylko na listopadówkach jest za szybkie tempo ja nie mam kiedy was nadganiać i za dużo jest tam nas także nie wszystkie kojarzę.. trochę podczytuje ale nie ogarniam:)
wizyta za dwa tyg a ja już się martwe czy wszystko ok:( a jak u ciebie??

kacha jak u ciebie?

reklama
Oj to fakt, tam piszemy jak szalone wiec rozumiem. Ja ogarniam bo za bardzo z domu się nie ruszam.. Chyba od dwóch tygodni tak mnie scielo..słabo mi, nic mi się nie chce..ciagle nad kiblem wisze i ogólnie chyba mega ciazowo.. No i dopiero kurs antybiotykowy skonczylam bo takie zatoki zawalone a nic już nie pomagalo.. Z tym, ze dalej nic nie czuje i chora jestem..
Ja idę jutro ale tylko do lekarki, moze uprosze by mnie znowu na scan wysłała.
Od 3 dni sprawdzam moje maleństwo na dopplerze, to mnie uspokaja..choć dziś coś nie chce się pokazać.. Sporadycznie samo tętno mi pokazywało to trochę pani,uje i pewnie niedługo znowu sprawdzę.
A Ty jak się czujesz?

Do góry