reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinko na którą masz jutro wizyte?
Kluje mnie dzis bardzo w srodku..boli normalnie kurde nie jak zawsze.. Bardzo nieprzyjemnie i juz się boje..nospa nic nie dała Zara magnez wrzuce..

reklama
Wiem.. Jestem z Tobą myślami i bardzo mocno trzymam kciuki. Na listopadowkach co wizyta to strach i ile jeszcze go przed nami. Będę czekała na wiesci!! Staraj się być dobrej myśli.

jestem! moja kropka ma 0,25mm i tętno 114:) oczywiście się martwie że trochę niskie ale.. mam zwiększoną dawkę ecortonu bo2 tableteki lutkę 4x100 i clexane a do tego witaminki i wizyta za 4 tyg!!!! chciałam wcześniej ale ginka mówi że bez sensu...

Baardzo sie ciesze kochana!! Już chyba mogę pogratulować? Duże te dawki ale bierz, dla fasolki trzeba. Powiesz na kiedy termin? Z tetnem nie swiruj, ja w ogóle nie wiem jakie mój miał, Wazne ze był gdzie ma być i serducho, ze biło. Z tego co wyczytalam to fasolek rosnie dziennie 1mm i tak sobie sama doliczam codziennie do mojego. Oj bardzo się ciesze i zapraszam do listopadowek jeśli będziesz miała ochotę :-)

Bafinka wielkie gratki! Drugi krok za Tobą- najważniejsze że fasolka w odpowiednim miejscu i tętno jest. Masz super zestaw leków więc wszystko będzie dobrze.

jestem jestem wszystko ok tylko na listopadówkach jest za szybkie tempo ja nie mam kiedy was nadganiać i za dużo jest tam nas także nie wszystkie kojarzę.. trochę podczytuje ale nie ogarniam:)
wizyta za dwa tyg a ja już się martwe czy wszystko ok:( a jak u ciebie??

kacha jak u ciebie?

reklama
Oj to fakt, tam piszemy jak szalone wiec rozumiem. Ja ogarniam bo za bardzo z domu się nie ruszam.. Chyba od dwóch tygodni tak mnie scielo..słabo mi, nic mi się nie chce..ciagle nad kiblem wisze i ogólnie chyba mega ciazowo.. No i dopiero kurs antybiotykowy skonczylam bo takie zatoki zawalone a nic już nie pomagalo.. Z tym, ze dalej nic nie czuje i chora jestem..
Ja idę jutro ale tylko do lekarki, moze uprosze by mnie znowu na scan wysłała.
Od 3 dni sprawdzam moje maleństwo na dopplerze, to mnie uspokaja..choć dziś coś nie chce się pokazać.. Sporadycznie samo tętno mi pokazywało to trochę pani,uje i pewnie niedługo znowu sprawdzę.
A Ty jak się czujesz?

Do góry