reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinka wielkie gratki! Ale czad ze sie udalo!Pewnie nie możesz doczekać się wizyty co? Kiedy masz? Jak się czujesz?Ja mam 13 dc, jajniki już pobolewaja od wczoraj.Dziś i wczoraj numerki były ale narazie do tego cyklu podchodzę jakoś obojetnie nastawiona i w sumie dobrze mi z tym.Jakos czuje ze to nie moj cykl i dzieki temu to mnie nie na kręca.Dałam sobie czas do lipca wiec nie czuję presji.

reklama
Mój synek zaczął przebakiwac ze chce brata.Pewnie podpatrzyl ze niektorzy koledzy z przedszkola maja rodzenstwo.

Bafinko..Nie wiem czy jeszcze mnie pamiętasz.. Serdecznie gratuluję i trzymam kciuki by tym razem się udało!

Domyślam się.. Ja idę jutro..choć może być za wcześnie na serducho..tak mi wyznaczyli wczesny scan. Pamiętam, że byłyśmy na sierpniowkach razem.. Udało mi się po ponad 7 latach starań wtedy..mam synka..Teraz bardzo szybko bo już po 12 cyklu ale znowu boje się..
Trzymam kciuki mocno za Ciebie, zresztą za Was dziewczyny bo czasem podgladalam jak u reszty..

lilith to jak dobrze pójdzie to teraz razem na listopadówkach będziemy?:) daj znać koniecznie jak po wizycie

kacha a jak u ciebie?? już po owu??

kwiatuszku kiedy masz transfer??

agus jak tam jesteś na polu walki??

Tak Bafinko :-) a kiedy Ty dokładnie idziesz do lekarza?
Widzialam serducho.. Jestem mega szczesliwa i staram się myśleć pozytywnie.

Kwiatuszku, Kacha was też pamiętam. Trzeba być dobrej myśli, Niby łatwo się mówi ale nam udało się po na prawde długim czasie..calkiem naturalnie.. Choć do teraz jestem w szoku :-)

reklama
Do góry