enka75 a o co ten bulwers? Czytaj ze zrozumieniem kochana, bo krytyke wyraza sie w iny sposob, a zdanie w inny. Czy ja napisalam o zasilku? Chyba watki pomylilas, bo jakbys chciala wiedziec to prosze bardzo wyspowiadam ci sie: Na brak kasy nie narzekam, moj maz zarabia dosyc dobrze, a i ja rowniez na wlasnych warunkach w domu wiec zasilek mi nie potrzebny! Patrze, ze jestes ztrasznie sfrustrowana kobieta, co masz pretensje do niektorych, ze nie musza pracowac, a ty musisz naginac? Nie rozumiem twojego wybuchu i nie rozumiem o co ci chodzi? Ja pisze o swoim zyciu, o tym ze chcialabym miec juz dziecko w wieku 22 lat, a ty na moj post odpowiadasz jakims zarzutem o zasilku? Kobieto ogarnij swoje frustracje i wylewaj zyciowe zale na osoby, ktore sa tak zgorzkniale jak ty. Bo to ja znam moja kolezanke, a nie ty i ja wiem dlaczego nie zdecydowala sie na macierzynstwo! Oswiece cie: Kasy ma jak looooodu, wiec nie odsunela dziecka na bok z powodu zasilku lecz z glupoty bo ona musi na dyskoteki jeszcze pochodzic i pic wodke na obozach ze swoimi uczniami! Czy ma to jakis zwiazek z bezrobociem czy zasilkiem? Nie- jest to dziecinada. I znowu czytanie ze zrozumieniem sie klania: Napisalam, ze jak ktos wczesniej nie moze miec dziecka to inna sprawa, ale jak odklada je na pozniej z blachych powodow to juz zupelnie inna sprawa. I tak, tak obrazaj sie i tu nie zagladaj, napisala co wiedziala, obrazila sie i juz tu nie bedzie zagladac zeby ktos jej sie nie sprzeciwil. Jezu jak masz zdanie o poznym macierzynstwie to wyraz swoje poglady w kulturalny sposob, a nie naskakujesz i wpiepszasz sie w dyskusje z niekulturalna buska. I to twoj poziom wypowiedzi jest chyba zbyt niski zeby wypowiadac sie publicznie na forum. Zero kultury, pewnie nie mial kto nauczyc...
Anecia111 nie mierze, bo wylaczylam sie z tym wszystkim calkowiecie i teraz wola Boska nie nakrecam sie, nie napinam zyje sobie pomalutku i bez stresu. Jutro mam rozmowe kwalifikacyjna wiec moze juz wogole sie zrelaksuje i enka75 nie bedzie musiala napierniczac na moj zasilek, ktorego i tak bym nie otrzymala :-)
pysia888 bedzie gitara, idzie wiosna, nowy rok, nowe oferty pracy, snieg moze w koncu stopnieje to i samipoczucie sie poprawi, ja tez mam dosc siedzenia w domu i tez poszlabym do ;pracy do ludzi. a studia zaoczne to super sprawa, zjazdy w weekendy, zawsze mozna sobie tak czas zorganizowac, zeby wszystko ogarnac