reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

anecia fajnie ze humor do Ciebie powrocil i ze z dzidzia wszystko ok.juz prawie konczysz pierwszy trymestr, teraz to tylko z gorki. czas tak szybko leci, ze nie zdazysz sie odwrocic a juz drugie dziecko na rekach bedziesz miala.
my w tym roku nigdzie nie pojedziemy, wyplukalismy sie z kasy m.in. przez te auto, no i synek jest za maly zeby z nim jechac.ja mam narazie umowe zlecenie do konca czerwca i szukam roboty dalej.bo za 636 zl miesiecznie nie wyzyje na dluzej.a na tym uniwerku w kulki leca ze wszystkim, co mnie b. wkurza.jest 17 marzec a ja dalej nie mam tej nowej umowy w rekach.a robie juz 17 dni. porazka.
bafinka jak tam u ciebie w pracy?co z robilas z malym?
kwiatuszek chyba lepiej jak masz ciut wiecej niz mniej progesteronu.mysle, ze to nie powinien byc problem, tylko dlaczego plamisz?zalatwiacie cos w tej klinice?

reklama
Wlasnie dzis znow brudze i to mocneij niz ostatnio a to dopiero 24dc ostatni taki cykl z plamieniem takim mialam w wakacje jakos w czerwcu chyba, nie wiem od czego to juz ten cykl spisuje na straty pewnie @przylezie wczesniej
Anecia napewno sie spotkamy musisz mnie zarazic ciążą:)
A prace to szukam na te chwile biore wszystko pod uwage:)

hej kochane wpadam tylko na chwile bo padam.. jeszcze nie przyzwyczaiłam sie do zmiany tępa dnia.. więc w pracy mi się podoba nawet tylko mały minus za to że cały czas trzeba stać nawet podeprzeć sie nie można... ale da sie wytrzymać dziewczyny są spoko tylko ze z nas trzech w środę szefowa wybierze dwie jedną na umowe zlecenie i jedną na umowę o prace... ( ja mam małe szanse na umowę o prace bo sie ucze i nie jestem w pełni dyspozycyjna...) i trochę sie boje że to ja odpadne.. ale w razie czego mam jeszcze jedną prace w zapasie... a co do Gabisia to 2 noc rzuca sie w nocy i płacze jakby miał jakieś koszmary i juz nawet spi z nami ale i to nie pomaga.. nie wiem co mu jest....:(

anecia fajnie że już dobry humor wrócił i zazdroszcze ci brzuszka..:)

kacha ja uważam ze dziecko nigdy nie jest zamałe na wyjazdy:) gabis miał 10 m-cy jak nad morzem byliśmy 11 m-cy jak w Zakopanem i teraz w grudniu też w górach bylismy i mały bardzo szybko się przystosował... więc to nie jest przeszkoda gorzej z kasą.. my też kombinujemy skąd tu wsiąść zeby pojechać gdzieś w lato...

kwiatuszku wyniki masz nie najgorsze moze jakaż niespodzianka na wiosne w postaci II kreseczek?? i powodzenia w poszukiwaniu pracy:)

anecia fajnie ze humor do Ciebie powrocil i ze z dzidzia wszystko ok.juz prawie konczysz pierwszy trymestr, teraz to tylko z gorki. czas tak szybko leci, ze nie zdazysz sie odwrocic a juz drugie dziecko na rekach bedziesz miala.
my w tym roku nigdzie nie pojedziemy, wyplukalismy sie z kasy m.in. przez te auto, no i synek jest za maly zeby z nim jechac.ja mam narazie umowe zlecenie do konca czerwca i szukam roboty dalej.bo za 636 zl miesiecznie nie wyzyje na dluzej.a na tym uniwerku w kulki leca ze wszystkim, co mnie b. wkurza.jest 17 marzec a ja dalej nie mam tej nowej umowy w rekach.a robie juz 17 dni. porazka.
bafinka jak tam u ciebie w pracy?co z robilas z malym?
kwiatuszek chyba lepiej jak masz ciut wiecej niz mniej progesteronu.mysle, ze to nie powinien byc problem, tylko dlaczego plamisz?zalatwiacie cos w tej klinice?

kurde to faktycznie nieciekawie z tą praca... wydaje mi się że mogą w kulki z Tobą polecieć... ale oby nie bo póki co lepsze to jak nic.... ale obyś jak najszybciej znalazła jakąś stałą posadę!!!! trzymam kciuki!

Wlasnie dzis znow brudze i to mocneij niz ostatnio a to dopiero 24dc ostatni taki cykl z plamieniem takim mialam w wakacje jakos w czerwcu chyba, nie wiem od czego to juz ten cykl spisuje na straty pewnie @przylezie wczesniej
Anecia napewno sie spotkamy musisz mnie zarazic ciążą:)
A prace to szukam na te chwile biore wszystko pod uwage:)

no ba... pewnie ze postaram się zarazić... mówią że niby ciąże chodzą parami..... więc na kogoś czas :-)

hej kochane wpadam tylko na chwile bo padam.. jeszcze nie przyzwyczaiłam sie do zmiany tępa dnia.. więc w pracy mi się podoba nawet tylko mały minus za to że cały czas trzeba stać nawet podeprzeć sie nie można... ale da sie wytrzymać dziewczyny są spoko tylko ze z nas trzech w środę szefowa wybierze dwie jedną na umowe zlecenie i jedną na umowę o prace... ( ja mam małe szanse na umowę o prace bo sie ucze i nie jestem w pełni dyspozycyjna...) i trochę sie boje że to ja odpadne.. ale w razie czego mam jeszcze jedną prace w zapasie... a co do Gabisia to 2 noc rzuca sie w nocy i płacze jakby miał jakieś koszmary i juz nawet spi z nami ale i to nie pomaga.. nie wiem co mu jest....:(

anecia fajnie że już dobry humor wrócił i zazdroszcze ci brzuszka..:)

kacha ja uważam ze dziecko nigdy nie jest zamałe na wyjazdy:) gabis miał 10 m-cy jak nad morzem byliśmy 11 m-cy jak w Zakopanem i teraz w grudniu też w górach bylismy i mały bardzo szybko się przystosował... więc to nie jest przeszkoda gorzej z kasą.. my też kombinujemy skąd tu wsiąść zeby pojechać gdzieś w lato...

kwiatuszku wyniki masz nie najgorsze moze jakaż niespodzianka na wiosne w postaci II kreseczek?? i powodzenia w poszukiwaniu pracy:)

co do tych koszmarów to na moje młody przeżywa Twoje pójście do pracy... dzieci w ten sposób to okazują bo inaczej nie potrafią... a jeszcze co do spania w łóżku z rodzicami to nasz młody nigdy nie był tego nauczony a teraz mimo wszystko maszeruje po nocach do nas hehe

no to dzis niespodzianka w postaci @:( 25dc niezle co

kurde to nieciekawie... pytanie tylko co jest faktycznie powodem bo moim zdaniem te wyniki tak na to nie wpłynęły

bylam wczoraj u dentysty i jeszcze mam nieskonczonego tego zeba. wkurzylam sie troche. ale nacisnelam ja zeby nastepna wizyta byla szybko, no i w pt. mi go juz zamknie. to bedzie 4-ta wizyta.
bafinka z ta parca to jest porazka. wykorzystuja ludzi na maksa przez ten kryzys, te warunki w twojej robocie tez nieciekawie wygladaja, od poczatku robia wyscig szczurow i niezdrowa atmosfere miedzy pracownikami.zobaczysz co bedzie dalej.
kwiatuszek krotki ten twoj cykl, ja ostatnio cykle mam po 27, 30 dni.kurde zeby Ci sie cos ruszylo z tym ciazeniem.komu jak kamu ale tobie nalezy sie ta ciaza.

kwiatuszek a aparat chcesz robić czy jak???

kacha u mnie też terminy długie.. mimo że prywatnie dlatego ja się odrazu po 2 zęby umawiam hehe, a teraz w ciąży to nawet mus zeby leczyć więc mam mega motywację bo czego się nie robi dla pchełki :-)

reklama
tak Anetko bede miala na ząbkach ale najpierw musze usunac jeden ząb 8 gorna masakra juz sie boje

slyszalyscie refundacja jednak rusza niby

Ostatnia edycja:
Do góry