kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Kurcze ja chce juz wiosne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez chce wiosny!malemu pokupowalam pelno ciuchow i czekaja w szafie bo w kombinezonie lazi.w tym miesiacu mam pelno wydatkow- auto pochlonelo nas masakrycznie, w tym tyg. ubezpieczenie 1400zl i naprawa 1900.w tym miesiacu jeszcze mam dentystke, fryzjerke, no i swieta. wogole caly czas mam pod gorke. niech zla passa sie juz skonczy.
Needi, też miałam nieregularne cykle. Po odstawieniu tab pierwszy 45, drugi 60 dni. Trzeci cykl z 1 lutego okazał być się trafiony zatopiony II kreski jak malowane, gin potwierdziła. Co śmieszniejsze, 2 tygodnie temu też kupiłam testy owulacyjne, a z 80 sztuk. Zużyłam jeden na próbę i już nie potrzebuję ;D Może świadomość, że od następnego cyklu będzie kontrola, sprawiła że się rozluźniłam i się udało Ważne też są porady gin. Moja mi powiedziała, że mam tyłozgięcie szyjki macicy i przytulanie "od tyłu" albo po innym hop na brzuszek co by leciało tam, gdzie ma lecieć Także przebadaj się (a jeśli to zdobiłaś, a gdzieś tego nie doczytałam, to przepraszam), wrzuć na luz i do roboty. Samo zapłodnienie to jeszcze nie takie wielkie zmartwienie. Powiem Ci, że teraz (5tc) myśli się jeszcze intensywniej, zwłaszcza że w tv same reklamy "prorodzinne" o chorych dzieciach :/
Anecia nie ,nie mam teraz czasu za bardzo bardziej skupiam sie na szukaniu pracy,zaczełam tez chodzic na wolontariat do schroniska
hej kochane ja zaprzestaje starań na jakiś dostałam prace nawet 2 naraz i jeszcze nie mogę sie zdecydować ale tak czy inaczej na początku będzie na umowe zlecenie a dopiero potem o prace i wtedy dopiero wznowie staranka.... troche czuje się rozbita bo już sie nastawiłam na tą ciąże nawet leki już kupiłam na ten miesiąc ale praca jednak jest ważna i jak już ją mam to nie będe rezygnować... moja siostra wczoraj zrobiła test i po roku jej sie udało zobaczyła II kreseczki.. także będe przeżywać jej ciąże jak stoją..