reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

ja nosiłam aparat w liceum przez 2 lata :-) a wyrwanie nie takie straszne, chociaż 8 nie wiem jak bo akurat te zęby wszystkie posiadam ;)

a o refundacje nie słyszałam :zawstydzona/y:

reklama
hej kochana ostatnio na nic nie mam czasu więc przepraszam ze tak rzadko tu zaglądam... ale dziś mnie schizy łapią! bolą mnie strasznie piersi po bokach tak jak w ciazy z Gabisiem i aż spanikowałam i spojrzałam w kalendarz ale to dopiero 18 dc więc co to moze być?? przecież ja nie mam owulacji bez leków...

hej dziewczyny!

co tam u Was? weekend weekend i po weekendzie... ja miałam zjazd na podyplomówce więc weekendu generalnie nie miałam :angry: ale byle do końca kwietnia i poźniej w czerwcu obrona i luz...... tzn do czasu porodu hehe

poza tym wszystko ok

pozdrawiam cieplutko chociaż u nas bardzooo mroźnie... wczoraj rano dochodziło nawet do - 14 a dzisiaj - 11

Laski gdybym juz nie zagladala to życze Wam miłych spokojnych świąt spedzonych w gronie najbliższych i spełnienia marzeń ,smacznego jajka i duzo zdrówka dla Was i maluszków a staraczka II kreseczek.

Ja również chciałabym Wam już życzyć wszystkiego co najlepsze! Żeby wreszcie ten zajączek się postarał i przyniósł te upragnione 2 kreseczki na testach :-) A dla wszystkich mamusiek i ich dzieci samych miłych, słonecznych dni! Buziaki świąteczne od całej naszej trójki (w sumie czwórki) ;-)

reklama
a grupę krwi do czego potrzebujesz?

a gdzie reszta babeczek????? wpadłyście w szał przedświąteczny czy jak? ;-) ja nawet nie mam czasu pomyślec o świętach bo mamy taki kocioł w pracy że szok :-D ale przynajmniej czas szybciej leci

Do góry