reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
hej dziewczyny!

ja wyniki na tokso bez mian więc w przyszłym tyg gin i zakaźny... leczenie raczej mnie nie ominie...

poza tym czuję się dobrze, dzisiaj dentystę jeszcze odwiedziłam, 2 zęby wyleczone i 2 do zrobienia

mimo gratulacje! ja tez mam tyłozgięcie ale pozycje u nas nie grały roli ;-) i tak udawało się szybko zajść, zarówno w pierwszej ciąży jak i teraz

kwiatuszek a Ty jak z badaniami, coś do przodu????

bafinko a co tam u Ciebie? jak cykle???

karola testowałaś?

hej kochane ja zaprzestaje starań na jakiś dostałam prace nawet 2 naraz i jeszcze nie mogę sie zdecydować ale tak czy inaczej na początku będzie na umowe zlecenie a dopiero potem o prace i wtedy dopiero wznowie staranka.... troche czuje się rozbita bo już sie nastawiłam na tą ciąże nawet leki już kupiłam na ten miesiąc ale praca jednak jest ważna i jak już ją mam to nie będe rezygnować... moja siostra wczoraj zrobiła test i po roku jej sie udało zobaczyła II kreseczki.. także będe przeżywać jej ciąże jak stoją..:)

testowałam i był negatyw a na drugi dzień przyszła @.

no cóż, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Fasolki nie ma ale jest na nią nadzieja bo cykle wracają do normy, nie muszę już brać Luteiny na wywołanie @, poprzedni cykl 27 dni ale z plamieniem, ten 34 dni i UWAGA pierwszy cykl od pół roku w którym NIE BYŁO plamienia ok 20dc, juuuupi!!!! No i śmiem przypuszczać, że po raz pierwszy miałam owulację, był skok, były ładny śluz, były testy pozytywne no i @ przyszła ok 14 dni po tym.

ogólnie jestem pozytywnie nastawiona, tylko waham się co zrobić z tym cyklem bo nie chciałabym, żeby dziecko urodziło się pod koniec grudnia, zdecydowanie wolałabym już styczeń...

Mimi mój "gin" jak ich tu określacie powiedział, że mam piękną macicę (cokolwiek to oznacza:-)). Niestety nie zdobyłam się na spontaniczność i zaczełam używać pasków owulacyjnych, co więcej kupiłam następne opakowania, gdyby owulacja przesunęła się. Ale na szczęście była. I przytulanie też było. Teraz tylko muszę poczekać czy coś z tego będzie.

hej dziewczyny!

przepraszam że mnie nie ma ale nastroju brak jakoś tak, w tym tyg - czw lub pt idę do gina odnośnie tych wyników

a póki co mam urlop i jutro wyjeżdżamy odpocząć

jak wrócę i będę po wizycie to dam znać co i jak

pozdrawiam

reklama
Do góry