reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

carloska jakie masz objawy odstawienia tabsów?

kwiatuszek o kurcze, a ja się lenię... eeee, w sumie jestem usprawiedliwona, chora jestem, jutro wybieram się do lekarza po L4, a w czasie choroby nie należy się nadwyrężać, a tym bardziej okien myć bo zimno na dworze, hehe :-D jutro mam zamiar leżeć cały dzień przed tv, albo siedzieć na forum, hehe :D

reklama
wiecie co ja jeszcze nic nie zaczełam robić, nie chce mi sie po pracy, a wogole to przywiezlismy w niedziele naszą kocice i sie nią zachwycam bo jest taka pocieszna przynajmniej jest wesoło jak sie wróci z pracy... ;)

karola mnie przez pare dni bolała mocno głowa i mnie mdliło, juz mi to przeszło ale teraz od 2 dni mam takie bole jak przed okresem, boli mnie podbrzusze i częśc lędzwiowa kręgosłupa, no i czasami mnie mocniej jajnik zaboli raz z jednej raz z drugiej strony ale jakos to przetrwam chyba :)

kwiatuszek witaj w klubie :( ja mam zapalenie oskrzeli (które może przejść w zapalenie płuc bo u mnie to wszystko jest możliwe), antybiotyk i L4 do końca tygodnia.

dziewczyny robiłam dzisiaj beta-hCG z krwi, gdzieś za tydzień powinnam dostać planowo okres, niestety wynik wyszedł ujemny, moj poprzedni cykl po odtawieniu anty trwał 29 dni, może zrobiłam za wcześnie te badanie, może jest cieć szansy na fasolke

reklama
No mnie własnie też pobolewa brzuch jak na okres i to tak juz od 3 dni mam, mimo że okres bedę mieć dopiero gdzieś za 5 dni, i trudno mi się jest powstrzymać od myślenie że może macica mi się rozciąga bo tam już kiełkuje sobie moja fasolka :)

Do góry