reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
kwiatuszku kurcze, nie wiem co mam Ci poradzić.... moja mama nie lubi życzeń przy Wigilii i rok temu wpadła na genialny pomysł. Już wszyscy mieli rzucić się do siebie z opłatkiem i życzeniami na co mama (jako gospodarz) zabrała głos i oświadczyła "w związku z tym, że jest trochę ciasno (wigilia na 17 osób) w tym roku złożymy sobie życzenia po harcersku, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO", haha, wszyscy ogłupieli, zatrzymali się w miejscu, zgodnie odpowiedzieli "wszystkiego najlepszego" i zasiedli do stołu :)

niestety obawiam się, że w tym roku to może już nie przejść, w tym roku Wigillia jest u mojego chrzestnego, a oni mają salon 8m x 6m więc miejsca raczej nie braknie... :baffled:

Karola Twoja mama miala dobry pomysł :> ja wigilie spędze tylko z meżem i moim tatą, wieczorem podjedzie moja mama, własnie w poniedzialek sie rozwiedli...a tesciowie daleeekooo.... kwiatuszek napewno przetrwasz, a w sumie czasem dobrze i wybuchnąć ...

kwiatuszek mi tez na swieta, na urodziny zyczyli dzidziusia ale ja te zyczenia traktowalam w dobrej wierze, im wiecej osob mi tego zyczylo tym mialam nadzieje ze sie to szybko spelni.moze podejdz do tego jak ja to bedzie ci latwiej.u mnie wiedzieli ze sie staramy od jakiegos czasu i ze nam nie wychodzi.mi teraz beda wszyscy skadac zyczenia zebym znalazla wymarzona prace i mam nadzieje ze w krotce sie to spelni.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry