reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ja poprostu czuje ze w te swieta moge wybuchnac
moja szwagierka tez ma maine coona kotke ale wysterylzowana
moja szwagierka tez ma maine coona kotke ale wysterylzowana
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
kwiatuszku kurcze, nie wiem co mam Ci poradzić.... moja mama nie lubi życzeń przy Wigilii i rok temu wpadła na genialny pomysł. Już wszyscy mieli rzucić się do siebie z opłatkiem i życzeniami na co mama (jako gospodarz) zabrała głos i oświadczyła "w związku z tym, że jest trochę ciasno (wigilia na 17 osób) w tym roku złożymy sobie życzenia po harcersku, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO", haha, wszyscy ogłupieli, zatrzymali się w miejscu, zgodnie odpowiedzieli "wszystkiego najlepszego" i zasiedli do stołu
niestety obawiam się, że w tym roku to może już nie przejść, w tym roku Wigillia jest u mojego chrzestnego, a oni mają salon 8m x 6m więc miejsca raczej nie braknie...
niestety obawiam się, że w tym roku to może już nie przejść, w tym roku Wigillia jest u mojego chrzestnego, a oni mają salon 8m x 6m więc miejsca raczej nie braknie...
Karola Twoja mama miala dobry pomysł :> ja wigilie spędze tylko z meżem i moim tatą, wieczorem podjedzie moja mama, własnie w poniedzialek sie rozwiedli...a tesciowie daleeekooo.... kwiatuszek napewno przetrwasz, a w sumie czasem dobrze i wybuchnąć ...
Bafinka
a ja nie obchodze świąt i nie muszę udawać sztucznej grzeczności
kwiatuszku dasz rade to tylko jeden wieczór
kwiatuszku dasz rade to tylko jeden wieczór
kwiatuszekq20
na szczescie wigilie spedzamy u mojej mamy a nie z tesciami a wiadomo mama rozumie lepiej ale zyczenia i tak beda
kacha10
kwiatuszek mi tez na swieta, na urodziny zyczyli dzidziusia ale ja te zyczenia traktowalam w dobrej wierze, im wiecej osob mi tego zyczylo tym mialam nadzieje ze sie to szybko spelni.moze podejdz do tego jak ja to bedzie ci latwiej.u mnie wiedzieli ze sie staramy od jakiegos czasu i ze nam nie wychodzi.mi teraz beda wszyscy skadac zyczenia zebym znalazla wymarzona prace i mam nadzieje ze w krotce sie to spelni.
Bafinka
witam jestem jakos po 10 dniu ale nie licze dokładnie, przytulamy sie spontanie po odstawieniu tabsów libido sie podniosło w środku wszystko pobolewa ale jest ok
powodzenia
powodzenia
reklama
kwiatuszekq20
hej laski ja sie juz za porzadki wzielam jeszcze tylko 3 okna mi zostały
Podziel się: