reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hej, wszystkim :)
ja tabletek nie biore dopiero od 3 dni ale cały czas boli mnie głowa i mnie mdli, już tak szybko organizm wyczuwa zmiany? Czy ból głowy i te mdlosci nie zalezą od ostawienia tabletek? Czy coś oprócz kwasu fioliowego powinnam brac jakies konkretne witaminy, do lekarza narazie sie nie wybieram bo niedawno byłam, próbuje najpierw jakos sama sobie to poukładac, licze na Wasza pomoc :) aa i mam nadzieje ze Mikołaj dzis wpadnie do Was;)
a wiesz ze nie wiem ? jak pamietam to mi na tabletkach bylo niedobrze a w tydzien po odstawieniu czulam sie bosko... wiec moze jeszcze kilka dni... mam nadzieje ze szybko ci minie

Ja mam za soba nieprzespana noc, jak nie zyganko to siku i brzuch boli.... nie wiem juz co mi jest ide zaraz sie zapisac do lekarza moze mi sie uda

reklama
ja wlasnie przed braniem czułam sie fatalnie, w czasie brania super, w sumie żadnych dolegliwości... tez mam nadzieje ze wszytsko sie unormuje bo teraz mam wrażenie jakby moja głowa ważyła 100kilo...:baffled:

Może złapałaś jakis wirus żołądkowy? Albo... :)

kwiatuszek jesli chodzi o życzenia, ja co roku mam życzenia od teściowej o wnuczka, mam nadzieje ze w tym roku jej życzenia się spełnią, chociaż zawsze mnie to denerwowało nie czułam sie gotowa na dziecko,więc wkurzalam sie jak ktos mi wpierał coś innego... i to nie tylko na święta, teraz jednak wszystko sie zmieniło dojrzałam do tej decyzji :D ale chyba to każdy na swój sposób przeżywa.

pam daj znać co i jak u lekarza :)

carlosta jeśli na tabsach czułaś sie dobrze a po ich odstawieniu źle to może z hormonami masz cos nie tak.
pam ja trzymam kciuki może to fasolka
kwiatuszku już bliżej niż dale j na pewno dasz rade jestem z tobą:*

a ja dzis mam 7dc i od samego początku mam wielką ochote na mizianko jednak to prawda ze po odstawieniu libido wzrasta..wczoraj zaczęłam czuć jakieś bóle w dole brzucha więc coś tam zaczyna sie dziać.. ale nie mam złudzeń raczej bez wspomagaczy nic z tego nie będzie.. na razie nie łudzę sie ze zajdę ale staranka też są miłe:)

bafinka napewno mam nie tak bo po to brałam tabletki żeby to wszystko unormować ale przecież całe zycie nie mogę brać, obawiam się tylko czy wlasnie znowu nei będzie tak samo jak przed, brałam diane po niej schudłam dosyć sporo,czułam sie naprawde ok, od 6msc brałam yasmin i własnie zaobserowałam że chyba zle na mnie wplywały, dopiero teraz sobie to uświadomiłam, trochee przytyłam,niby mąz mówi ze nie ale ja sama widze po sobie, czuje sie ocięzała...miałam czeste bóle brzucha i biegunki, bóle pleców ogólnie całych nóg, dodam że nowa ginekolog przepisala mi je bez badan hormonalnych bo uznala ze nie są potrzebne bo przed diane były robione nie wiem czy to normalne...:confused: jak dla mnie nie:-) no ale cóz przecież lekarz to lekarz... zmieniłam bo poprzednia mnie nie satysfakcjonowała również :-)

Bafinka jak starania są miłe to musi ich być dużo, kilka chwil zapomnienia a poźniej może wyjśc miła niespodzianka, trzymam kciuki :)

carloska fajnego masz Maine Coon'a jako avatara, Twój?

bafinka mnie po odstaiweniu tabsów tak bolał brzuch, że aż spać nie mogłam w nocy, oczywiście wkręciłam sobie, że udało się w 1szym cyklu i na bank jestem w ciąży a brzuch mnie boli bo macica się rozciąga by przyjąć lokatora, jak się potem okazało owszem, bolało bo macica się rozciągała ale nie na lokatora tylko dlatego, że podczas brania macica kurczy się i jest malutka a jak odstawisz to wraca do normalnego rozmiaru.

pozdrawiam, i Wesołych Mikołajek!!!

reklama
karola ten akurat nie mój ale mam w domu takiego samego, obecnie przymierzam sie żeby kupić kociaka bo lada dzien wprowadzam sie do nowego mieszkania i kot zostaje u rodziców a ja kocham kotki:zawstydzona/y::-D i chce mieć u siebie, jeszcze przed dzidzią :)

również pozdrawiam i miłych prezentów :)

Do góry