kwiatuszku dzięki, tak, leci już zostało niewiele. Zaciskam mocno żeby teraz się udało.
I za wszystkie staraczki również
łoooooo ale już Ci malutko czasu do porodu zostało :-) a pamiętam jak dopiero co zaciążyłaś
Hej sto lat mnie tu nie było
Witam nowe i stare znajome
oooo kochana i Tobie też tylko ciutkę zostało do spotkania z córcią :-) super!!!!
hej kochana jak sie czujesz?? oczekujesz synka czy córci??
kacha co u ciebie??
pysia pochwal się swoim maleństwem
anecia11111 jak tam Adaś?
agnes ty to już chyba na kokońcówce jesteś??
Adaś jak to Adaś... kochany jest bardzo, ale swoje czasem też porozrabia jak każde dziecko, tupnąć nózią tez potrafi i pokrzyczeć po swojemu... chociaż generalnie bardzo dużo już mówi, jedynie krzyzzy w znanym tylko sobie języku :-) mówi mama, tata, baba, dziadzia (mówi nawet dziadzia Heniu:-)), ciocia, Adam, "Pabek" (Sławek), bałwan, myj myj, tam, tu, bam, cześć, be, aja, apa, papa, balon, buty, daj, nie, tak, ide, .... więcej mi umknęło bo szczerze już nie sposób wszytsko wymienić bo za dużo gaduli ;-) poza tym naśladuje kota, psa, krowę, świnkę, mówi też po swojemu i kiwa przy tym głową na przepraszam, proszę i dziękuję :-) a rozumie praktycznie wszystko co mu powiem czy kążę zrobić, przynieść itp to zrobi :-) je sam, zasypia sam... i powiem Ci ze nie wiem że mam dziecko hehe, nie licząc tych momentów kiedy rozrabia (wczesniej był mega rozrabiaką ale się utarł jakoś)
A jak Twój malutki?