reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hej:) e tam, przyszła...ale na szczęście ostatnia w tym roku:-) Anecia super to co piszesz, trzeba miec nadzieje ze każdej z nas też się uda:)

miliaa i emka jesteście?? proszę napiszcie co u Was
pozdrawiam

reklama
witajcie Dziewczynki, wszystkie nowo przybyłe również :)... troszkę mnie nie było ale czekałam na @ po łyżeczkowaniu różnie to bywa i było różnie, ale na szczęście @ przyszła ale dopiero po 45 dniach oczekiwania... ehh... jeszcze 2 @ i możemy zacząć starania... od nowa :( życzę Wam powodzenia i trzymam mocno kciuki, pozdrowionka

hej hej kochane...u mnie sie pozmienialo, jak widac w sygnaturce...czekam na in vitro...niestety naturalne staranka sie nie powiodly...
zielony...jak milo, ze sie o mnie dopytujesz, rzadko tu zagladam, bo niestety juz nie jestem staraczka po antykoncepcji, niestety przeszlam na forum o in vitro i tylko do czasu do czasu was podczytuje... ale dodam cie do znajomych zaraz to bedziemy pisaly sobie najwyzej prywate wiadomosci...
a co tam u ciebie?:-)

a powoli się kulam, żyję już świętami i nowym rokiem, zaczynam się zdrowiej odżywiac, może zmienię pracę. w każdym razie bardziej myślę teraz o sobie,w Nowym Roku skupię się na dzidziusiu.a Wy jak przygotowania do świąt???:)prezenty kupione???:-D

hej kochana jak sie czujesz?? oczekujesz synka czy córci??
kacha co u ciebie??
pysia pochwal się swoim maleństwem:)
anecia11111 jak tam Adaś?
agnes ty to już chyba na kokońcówce jesteś??

kwiatuszku dzięki, tak, leci już zostało niewiele. Zaciskam mocno żeby teraz się udało.
I za wszystkie staraczki również

łoooooo ale już Ci malutko czasu do porodu zostało :-) a pamiętam jak dopiero co zaciążyłaś :-D

Hej sto lat mnie tu nie było :) Witam nowe i stare znajome :)

oooo kochana i Tobie też tylko ciutkę zostało do spotkania z córcią :-) super!!!!

kacha co u ciebie??

Adaś jak to Adaś... kochany jest bardzo, ale swoje czasem też porozrabia jak każde dziecko, tupnąć nózią tez potrafi i pokrzyczeć po swojemu... chociaż generalnie bardzo dużo już mówi, jedynie krzyzzy w znanym tylko sobie języku :-) mówi mama, tata, baba, dziadzia (mówi nawet dziadzia Heniu:-)), ciocia, Adam, "Pabek" (Sławek), bałwan, myj myj, tam, tu, bam, cześć, be, aja, apa, papa, balon, buty, daj, nie, tak, ide, .... więcej mi umknęło bo szczerze już nie sposób wszytsko wymienić bo za dużo gaduli ;-) poza tym naśladuje kota, psa, krowę, świnkę, mówi też po swojemu i kiwa przy tym głową na przepraszam, proszę i dziękuję :-) a rozumie praktycznie wszystko co mu powiem czy kążę zrobić, przynieść itp to zrobi :-) je sam, zasypia sam... i powiem Ci ze nie wiem że mam dziecko hehe, nie licząc tych momentów kiedy rozrabia (wczesniej był mega rozrabiaką ale się utarł jakoś)

A jak Twój malutki?

reklama
kacha co u ciebie??

Cześć kochanie. Tak, my już odliczamy dni. A co u ciebie skarbie?

Agusia, strasznie się cieszę. My też córeczkę będziemy mieć. :-)

Anecia, ależ ten czas szybko leci. Twój Adaśtak szybko rośnie. Już duży kawaler z niego. A tak, mi też czas szybko leci, dopiero pisałam o pozytywnym teście. :-)

Ostatnia edycja:
Do góry