reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
no to powodzenia ja juz prawie rok staranek i nic teraz jak u mnie sie wyregulowalo to u m wyszlo nie za dobrze ale witaminki i staranka moze sie uda u mnie juz raczej po owu

Trzymam kciuki:-)ja tam wierze nawet w cuda, poniewaz wiem, ze sie zdarzaja. Znam dwa przyklady 1.u jednych starania trwaly 8lat i jak juz stracili nadzieje, zaczeli chodzic na spotkania adopcyjne, to sie okazalo, ze bedzie dzidzia-teraz juz maja troje:-)2. drudzy sa po ivf, maja dzidzie, a 7mies po porodzie okazalo sie,ze bedzie druga i to naturalnie!nie zabezpieczali sie, no bo po co i tu wielka niespodzianka!Tak wiec zaciskam kciuki Kochana i wierze, ze i Wam sie uda!

ja też czekam na @, jestem w 25 dc, czyli teoretycznie jeszcze 3 dni, ale zakładam jakieś przesunięcie ze względu na stres w pracy itd. odezwę się za jakiś czas i zdam relację. myślałam że wczoraj dostanę, bo strasznie bolały mnie jajniki, jak jeszcze nigdy przed, a dziś spokój...

reklama
Anecia111 witaj kochanie. Co u Was słychać, nuc się nie odzywasz?
Dziewczynki, zaciskam za Was wszystkie kciuki, ja też długo tu siedziałam, ale da się, naprawdę.

hejka! u nas ok, młody rośnie jak na drożdżach, leci mu już 16 miesiąc :-) zdrowy rozrabiaka ;-)
a Ty jak się czujesz???

i popieram... że się da... w końcu się Wam uda dziewczyny, my też tu trochę siedziałysmy a teraz ze "starego składu" chyba praktycznie nikt tu nie został nieazaciążony lub już po porodzie :-D przesyłam gorące fluidki!

Do góry