reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
no to powodzenia ja juz prawie rok staranek i nic teraz jak u mnie sie wyregulowalo to u m wyszlo nie za dobrze ale witaminki i staranka moze sie uda u mnie juz raczej po owu

Trzymam kciuki:-)ja tam wierze nawet w cuda, poniewaz wiem, ze sie zdarzaja. Znam dwa przyklady 1.u jednych starania trwaly 8lat i jak juz stracili nadzieje, zaczeli chodzic na spotkania adopcyjne, to sie okazalo, ze bedzie dzidzia-teraz juz maja troje:-)2. drudzy sa po ivf, maja dzidzie, a 7mies po porodzie okazalo sie,ze bedzie druga i to naturalnie!nie zabezpieczali sie, no bo po co i tu wielka niespodzianka!Tak wiec zaciskam kciuki Kochana i wierze, ze i Wam sie uda!

ja też czekam na @, jestem w 25 dc, czyli teoretycznie jeszcze 3 dni, ale zakładam jakieś przesunięcie ze względu na stres w pracy itd. odezwę się za jakiś czas i zdam relację. myślałam że wczoraj dostanę, bo strasznie bolały mnie jajniki, jak jeszcze nigdy przed, a dziś spokój...

reklama
Anecia111 witaj kochanie. Co u Was słychać, nuc się nie odzywasz?
Dziewczynki, zaciskam za Was wszystkie kciuki, ja też długo tu siedziałam, ale da się, naprawdę.

hejka! u nas ok, młody rośnie jak na drożdżach, leci mu już 16 miesiąc :-) zdrowy rozrabiaka ;-)
a Ty jak się czujesz???

i popieram... że się da... w końcu się Wam uda dziewczyny, my też tu trochę siedziałysmy a teraz ze "starego składu" chyba praktycznie nikt tu nie został nieazaciążony lub już po porodzie :-D przesyłam gorące fluidki!

Do góry