reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kwiatuszekq20 odliczamy do testowanka jajniki jeszcze dzisiaj pobolewaja niewiem czy cos zle obliczylam czy co.. ale jestem dobrej mysli namietne przytulance byly wiec nic tylko czekac na @ albo na II kreseczki ;)

a ty jak tam?

reklama
byłam dzis po skierownie na posiew moczu bo ciagle cos juz mam tego pecherza dosc

nie dziekuje zeby nie zapeszac oby tylko wyniki były dobre to bede szczesliwa

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki:) co u Was???? któreś się udało może?? jakieś wieści pozytywne??? ja chyba mam owulacje, jajniki bolą mnie na maksa od 2 dni, chociaż zwykle był to 1 dzień....staranka były, ale nie jestem jakoś nastawiona... teraz skupiam się na sobie:)

Anecia111 witaj kochanie. Co u Was słychać, nuc się nie odzywasz?
Dziewczynki, zaciskam za Was wszystkie kciuki, ja też długo tu siedziałam, ale da się, naprawdę.

Hejka.Mogę dołączyć?Temat akurat na czasie dla mnie, odstawilam tabletki 2 mies temu, a teraz czekam...na @ i mam nadzieje,ze juz nie przyjdzie. W pierwszej ciazy mialam tak samo, odstawilam tabletki, dostalam @ z odstawienia, potem mialam jeden @ normalny, no i juz wiecej nie bylo.Licze na to samo tym razem. A za cala reszte staraczek trzymam mocno kciuki!!!

reklama
ok Kwiatuszq-to cos o mnie-jestem 30 letnia mamusia 2,5letnigo baczka i najwyzsza pora na rodzenstwo:-)dzisiaj juz 20dc, ale poniewaz moje cykle bywaly rozne, pomiedzy 28 a 42 nawet(od 2004r z przerwa na ciaze i porod bralam tabletki-zaczelam juz 6tyg po porodzie ponownie),my stosujemy taktyke "codziennego maratonu":-). Byla ona skuteczna za pierwszym razem juz w pierwszym cyklu staran:-). No nic, zobaczymy, pozostaje nam czekac.
A jak tam u reszty?
milego wieczoru zycze

Do góry