reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

witam moje kochane pamietacie mnie jeszcze zajrzalam zerkanac na chwile co u was widze kaska wróciłas
u mnie czas oczekiwania na @ lub asole trzeba czekac i nie nakrecac sie choc czasem jest trudno pozdrawiam moje wszystkie kochane ktore mnie pamietaja jeszcze ,mam nadzieje ze wroce do was szybko

reklama
pysia ja czuje sie narazie b. dobrze i fizycznie i psychicznie.ta ciaza to mi sluzy, bo samopoczucie mam lepsze niz przed ciaza.oby tak dalej bo przede mna jeszcze dluga droga.dzis zaczynam 17 tydz.a Wy z Bafinka to juz przy koncu.jak tam wszystko masz juz przygotowane?boisz sie porodu? rodzisz sama czy z kims?

kwiatuszku kochana teraz pora na ciebie! trzymam kciuki musi sie w końcu udać:)
pysia agnes kach jak sie czujecie?? dajcie znać co u was
anecia1111 widziałam ostatnio cie na wrześniówkach ale ten twój synuś rośnie dużo zdrówka i dzięki za miłe słowa

Pysia to fajnie ze masz takie podejscie do porodu.na pewno pojdzie Ci gladko bo psychika ma tu duzy wplyw.mi na poczatku czas wolno plynal ale odkad skonczylam 12 tydz. czas leci szybko.w poniedz. zaczelam juz 17 tydz. ja przed ciaza mialam niskie cisnienie i reagowalam na zmiane pogody a teraz jak jestem w ciazy to mam prawidlowe cisnienie i przestalam byc meteopatka.w dodatku z alergia tez mam spokoj.to na kiedy masz termin?

pysiu a ty tez chłopca się spodziewasz?? i na kiedy masz termin?? jakos październik tak??

ja torbę mam już e 90 % spakowana.. porodu sie też doczekać nie mogę ale z drugiej strony się boje nie tyle bólu co tych nieprzyjemnych rzeczy lewatywa krwawienie cięcie... ale cóż wszystkie to przeżyły to i ja dam rade..

zielony...jestem, jestem...mialam mala przerwe w piasniu, bo duzo pracy, ale juz powrocilam!
niestety wraz z moim powrotem zle wiesci, kolejny @ przyszedl :wściekła/y: i to jeszcze 8 dni przed planowanym przyjsciem...no ale podjeclam decyzje o tym, ze musze pare badan zrobic... wiec zaczynam, prolaktyna juz za mna, jutro ide na LH i FSH...
a co tam u ciebie?

reklama
kacha no tak - grunt to pozytywne myslenie, bo wiem że psychika może zdziałać cuda :cool: Ja mam termin na 1go października, więc niedaleko... apropo ciśnienia to też miałam zawsze b.niskie, a teraz idealne, więc nic tylko w ciąży chodzić ;)
Bafinka tak, też synusia się spodziewam. Nie łam się - damy radę :) Maleństwo weszło jakoś to i musi wyjść. Staram się być pozytywnie nastawiona do tego wszystkiego ;) Rodzisz sama?

mąż zgodził sie ze mną isć na porodówkę wiec będziemy cierpiec razem.. wczoraj byłam na wizycie i mój Gabiś waży juz 3400 boje ise że dojdzie do 4kg i trudno będzie go urodzic .. próbuje naturalnych sposobów wywołania porodu zobaczymy czy pomoże..

Do góry