reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witam dziewczynki:) Czy mogę się dołączyć do waszego grona?:-)Też staram się o dzidzie po antykoncepcji.Miesiączka mi się spóźnia robiłam dwa testy i nadal wychodzi jedna krecha ahh:wściekła/y:
Piersi mnie bolą jak na @ ciagle latam siku.

reklama
emka tak robiłam po 4 dniach od pierwszego i wyszły tym razem dwie bardzo wyraźne krechy :) a do lekarza pójdę w przyszłym tygodniu bo od 24 mam urlopik i będę miała więcej czasu :)

oj kochana przykro mi z powodu @. będę nadal mocno trzymać kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn :*

Cześć dziewczyny:) Też jestem tu nowa;) Ja brałam antykoncepcję przez 8 lat. Przerwałam w czerwcu i już staramy się o dzidzie. Jedyny problem to nieregularny okres.. wiec mogę jedynie sugerować się bólem jajników. 15stego mialam pozytywny wynik owulacji- więc trzymajcie kciuki ;)

Anecia trzymaj mocno :) Kacha a Ty to ładnie się naczekałaś... teraz jest już wszystko ok? Mam nadzieję, że nie będziemy tyle czekały co Ty... Ewelka, Martocha witam :) życzę powodzenia i trzymam kciuki :) Ewelka ja tez miałam ciążowe objawy i nic z tego nie wyszło. Lepiej się nie nastawiać za bardzo że to już teraz na pewno :) pozdrawiam.

Witam nowe dziewczyny:tak:ja przy pierwszym cyklu po odstawieniu wkręciłam chyba sobie wszystkie objawy ciąży,nie uwierzyłabym ,że tak można...:) życzę wszytskim miłego weekendu:)!!!

Dziewczyny, napiszecie mi proszę po jakim czasie po odstawieniu tabletek dostałyście okres? Ja nie biorę tabletek od 2 lipca i do dziś nie miałam okresu :( Chyba powinnam się wybrać do ginekologa... :( Jak to było u Was?

Ja dostałam okresu po 36 dniach. Słyszałam że powinno się poczekać 2 miesiące zanim się pójdzie do lekarza. Więc chyba powinnaś zabukować wizytę na początek września. Wtedy lekarz bada hormony i przypisuje leki jakieś

Ja dostałam po 27 dniu cyklu. Może jeszcze trochę poczekać... mówią ze do 3 miesięcy powinno się wszystko uregulować ale nie wiem dokładnie...

Dziękuję Wam :) Poczekam więc do września i jak nadal nie będze wybiorę się na badania. Znając moje szczęście będzie to nieuniknione :(

reklama
emka no u mnie to dlugo trwalo a najgorsze bylo to ze u mnie i u meza wszystko bylo w porzadku, wyniki mielismy idealne, a mimo to nie zachodzilismy.nie zycze nikomu takiego stresu, ktory ja przezylam. naszczescie sie udalo i ciaze przechodze b.dobrze.zycze Ci udanych bobosexow.
Aga ja po odstwieniu tabl. mialam cykle po 27 lub 28 dni.narazie sie nie martw - organizm musi powrocic do rownowagi.u niektorych kobiet czasem to troche zajmuje.
zielony groszku najgorsze jest wciskanie sobie objawow ciazowych, tez tak mialam nieraz a potem jak przylazila @ to byl mega dolek, w miesiacu w ktorym zaszlam wogle nie czulam sie psychicznie ani fizycznie na ciaze.powodzenia w staraniach.

Do góry