reklama
M
mineralnakocica
Gość
Blady róż i to tak blady że szok
ile brałaś tabletki anty?
Jakie brałaś?
ile brałaś tabletki anty?
Jakie brałaś?
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
emka, powtórz za kilka dni test, może jeszcze jest za mało hormonu...głowa do góry!!ja raz w życiu zrobiłam test, bardzo się nakręciłam na pozytywny wynik,a tu wielkie rozczarowanie.. teraz wrzucam na luz to wszystko;-)będzie to będzie, nie teraz to za jakiś czas na pewno.
no do 5 minut nic nie widziałam myszko... potem wyrzuciłam test do kosza. Zobaczę czy @ przyjdzie. Ale wydaje mi się że i tak nici z tego... jak czytałam to dziewczynom juz testy wychodzily przed terminem @.. trzeba tak robić jak piszesz groszku
Kamii - ja brałam tabletki ok 5 lat - po odstawieniu czekałam 4 lata. Odstawiłam, bo chcieliśmy mieć dzidzię, ale nie spieszyliśmy się. Powiedzieliśmy sobie że chcemy i jesteśmy gotowi - ale że jak będzie to będzie, i w razie czego mamy jeszcze czas. Ja miałam wtedy 22lata, M miał 26. Mało??? Wcale nie. Mieszkaliśmy razem już jakiś czas (wynajmowaliśmy mieszkanie) Ja od 17 roku życia pracowałam - to tu to tam. Dopiero jak miałam 20 lat dostałam pracę w szpitalu - i tam już zostałam aż do wyjazdu do UK. Wiecie że ja tak naprawdę nigdy nie byłam 100% nastolatką??? To przykre, ale prawdziwe. Mam nadzieję że moje dziecko będzie szurnięte - i przeżyje swój czas nastolatki w pełni (oczywiście nie przesadzając) ... ale się rozpisałam...
Chciałam napisać że na bejbe czekaliśmy 4 lata bez myślenia, mierzenia, bez testów, bez badań. Byliśmy młodziutcy, mieliśmy ułożone życie, a tabletki wcale nie polepszyły w moim przypadku płodności, ale faktycznie - lekarze przepisują tabletki anty na jakiś czas na poprawę płodności - to już sprawdzona metoda - to że na mnie to nie podziałało, znaczy tylko że jestem ewenementem hi hi
Emka - ja dalej trzymam kciukasy, i czekam na kolejny teścior za kilka dni. Może idź zrobić betę ????
Chciałam napisać że na bejbe czekaliśmy 4 lata bez myślenia, mierzenia, bez testów, bez badań. Byliśmy młodziutcy, mieliśmy ułożone życie, a tabletki wcale nie polepszyły w moim przypadku płodności, ale faktycznie - lekarze przepisują tabletki anty na jakiś czas na poprawę płodności - to już sprawdzona metoda - to że na mnie to nie podziałało, znaczy tylko że jestem ewenementem hi hi
Emka - ja dalej trzymam kciukasy, i czekam na kolejny teścior za kilka dni. Może idź zrobić betę ????
Mousefish trzymajcie mocno @ dalej nie przyszła... brzuszek mam wzdęty jak cos, już mnie raczej nie boli... dziś po połduniu robiłam drugi teścik i dalej chyba nic... po dłuższym niż 5 min przepid\sowego czekania zobaczyłam cień kreseczki, ale nie wiem czy to nie za poźno i czy naprawdę tam była... robiłam w sumie w ukryciu bo na weekendzie jestem u mamy a nie chcę jej robić nadziei mówiąc za wcześnie jakby nic nie wyszło... bo ona się nie może doczekać, choć w sumie to jej 14 wnczek lub wnuczka mogła być w każdym razie dalej czekam tylko nie wiem czy to jest mozliwe ze jeszcze mi nie pokazuje.... mam 30 d.c. Pierwszy cykl po odstawieniu miałam 27 dni. Dziwne... Poczekam parę dni albo pojdę na badanie i do lekarza... Pozdrawiam
reklama
Podziel się: