reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

czesc dziewczyny...ja niestety wczoraj dostalam @:wściekła/y: zaczynam starania od nowa w nastepnym cyklu:-) juz sie nie moge doczekac.

zielony...a czemu masz takie dlugie cykle? hm? bedziesz brala cos na regulacje?

emka...a co tam u ciebie?:-)

reklama
hej :) nieciuszka wydaje mi się że z tymi bliźniakami to jest trochę tak nie do końca... :) ale kto wie... miliaa szkoda... ale dalej trzymam kciuki :) który teraz zaczynasz cykl?
mi na razie zostało czekać do przyszłego weekendu na @. Mam nadzieję, ze nie przyjdzie :) hehehe ale to widzicie po sobie jak z tym jest. Powiedzcie mi czy tydzien prawie po owulce utzrymuje się Wam temperaturka... bo ja caly czas mam normalnie w dzień po pracy mierzę bo w pracy nie mam jak (a nie rano jak to powinno byc) tak normalnie pod pachą.... i mam niecałe 37 stopni i głowa mnie boli codziennie prawie... nie mówiąc o pobolewaniu brzucha.... też tak macie po owulacji?? w tamtym miesiacu tak nie miałam... pozdraiwam :)

no właśnie ja byłam niedawno na kontroli i to podobno po tabletkach normalne że moga byc takie problemy z regulacją,bo przed braniem tabletek miałam mega nieregularne @. więc mam po prostu czekac,a jak później bede miec takie problemy to bedziemy dzialac. więc już się specjalnie nie zamartwiam i czekam;-)

emka26 kochana może to sa objawy ciąży no niedlugo sie razem tego dowiemy bo ja mam dostać @ w poniedziałek (no to może nie dostaniemy razem:-) )

groszku trzymamy kciuki :**

miliaa
pamietaj że starania to sama przyjemność ;-)

Neciuszka Witamy Cię :-)

myszka mam nadzieję... ale to chyba za wcześnie na objawy :) ale zobaczymy... trzymam kciuki :)
groszku mam nadzieję, ze niedługo dostaniesz i będziesz mogła ponownie zacząć starania :)

myszka pobolewania mi się skończyły, a tempka chyba wzrosła... dzis miałam 37 ponad i głowa mi pękała... ciekawe... nie mogłam wytrzymać i wzięłam paracetamol... tylko nie wiem czy w razie czego mozna... ale gdzieś czytałam że niby tak... mam nadzieję że nie zaszkodziłam.

no z tą tempką to niby po owulce aż do okresu jest podwyższona, ale w piątek miałam skok duży w porównaniu z poprzednimi dniami a to był 6 dzień od dnia kiedy mogłam zajść... no nie wiem , nie nakręcam się za bardzo, ale nadzieję cały czas mam :) właśnie wczoraj się dowiedziałam, że moja bratowa jest z trzecim dzieciaczkiem w ciąży :)

reklama
Do góry