reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Ja już chyba tracę nadzieję pomału...chyba ze objawy na @ są identyczne jak ciążowe....bo brzuch mnie boli w dalszym ciągu, piersi juz tak nie bolą, generalnie czuję się napuchnięta...no identycznie jak na @....wiec nie wiem nawet czy jest sens isc jutro na bete....

reklama
Ikasia...ja np mam bole w dole brzucha, bola mnie piersi, tez czuje sie spuchnieta, jakbym miala wzdecia i mam malutkie plamienia...(co wskazuje na ciaze), ale temp niska:( (co chyba ja wyklucza). ja czekam na @, podobno na poczatku sierpnia ma byc...oby nieeeeee!:-) pozniej spokojnie zrobie test, ty tez moze odczekaj...

Właśnie nie bardzo mogę czekac, bo wyjezdzamy w poniedziałek do czarnogóry na urlop ....wiec pewnie jutro pojdę na betkę....

Dziewczyny trzymam za Was kciuki żeby te wszytskie objawy to były ciażowe :) Ikasia i jak tam? daj znać jak tylko sie coś dowiesz :) miłego dnia wszystkim życzę :)

aa... chyba ze tak... ale taka pogoda świetna jest że szkoda gadać... no my zaczęliśmy staranka, mam nadzieję, ze się uda... choć to nigdy nie wiadomo :) a u Ciebie?

reklama
myszka45...u mnie czas do piatku...niestety mysle, zejednak @ przyjdzie, ja jakos wcale nie czuje, ze jestem w ciazy...:-( niestety. a ty masz jakies objawy?

emka26...bedziesz badac swoja owulke testami czy odpuszczasz?

zielony...jak tam starania? cos juz wiadomo?

Ikasia...pisz szubiutko jak beta:-)mam nadzieje, ze wyszla pozytywnie!

Do góry