reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
emka trzymamy kciuki. jeśli chodzi o mnie to też mam uczucie ze się udało. na ale zobaczymy co będzie się jutro działo.
groszku jak samopoczucie?

Cześć dziewuszki :-D
Mój wątek został przyklejony do Waszego - nie wiem czemu... ??? :) no ale już :) ja jestem po usunięciu dość nietypowej spiralki GyneFix - po której pierwszy cykl po usunięciu jest płodny zupełnie. Jest to jedyna wkładka dla nieródek. Mogą ją zakładać dziewice i na dodatek jest skuteczniejsza niż Mirena i tabsy anty. Do dwóch niecałych tygodni wstecz nie wiedzieliśmy że M ma wyniki nasienia na granicy normy, ja mam wyniki IDEALNE. SPIRALKA ZOSTAŁA USUNIĘTA 5 MIESIĘCY TEMU.
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego wątku - w końcu moderator przypisał mój wątek do Waszego - czyli zostały połączone :)

myszka, dzieki, u mnie wszytsko ok:) odpoczywam na urlopie,ale zamartwia mnie ten brak @...ale to na pewno przedluzajacysie cykl, bo jezeli bylaby dzidzia to pewnie juz mialabym objawy.

trzymam kciuki za Was dziewczyny,ale prosze, nie nakrecajcie sie, bo rozczarowanie pozniej jest bardzo bolesne, ale z calego serca zycze Wam fasoleczki!!!!!!!!!!!!:*

Myszko - mamy już jedną córeczkę, ten cykl jest piątym od wyjęcia spiralki. M ma straszną nadzieję na ten cykl. Wszystkie wspomagaczo dopalacze idą w ruch w tym cyklu, zobaczymy jakie z tego przyjdzie efekt.
Testy owu, syrop guajazyl, żel plemnikolubny :) bio selen plus cynk i witaminy, magnez potas + B6, kwas foliowy - - - dużo tego z pozoru, ale częś łykam ja a część M, u którego jakość nasienia jest na granicy normy - no ale przecież wystarczy jeden żołnierz :) a nie kilka milionów :)
W tym cyklu stawiamy na maksymalne rozrzedzenie śluzu obojga z nas. W tym celu posłuży syrop na kaszel :)

zielony_groszku a teści robiłaś? ja tak strasznie się nie nakręcam, ale fajnie by było :) a tę tempkę zaczęłam mierzyć bo mnie głowa bolała i się źle czułam ;)
mousefish witam ;) i życzę powodzenia, widze że zabezopieczacie się z wszytskich stron żeby Wam wyszło :)
ja już się nie mogę doczekać weekendu :)

emka - a czemu do weekendu? będzie testowanko? Ja dopiero owu będę miała za 6 do 8 dni :) ale też czekam do weekendu bo wtedy bedzie sie działo hihi :-D
Za to test ciążowy będę robiła dokładnie w dzień moich ostatnich "dwudziestych" urodzin :) 26 sierpień to dzień spodziewanej @ i dzień moich urodzin :):):) mam nadzieję na prezencik :)

MOUSE...u mnie tez bedzie sie dzialo w weekend...chociaz owu jeszcze nie przewiduje, bo mam 6dc to jednak male co nie co nie zaszkodzi...w tamtym cyklu nie mialam owu, wiec licze ze ten bedzie owocny:-) i WAM dziewczynki tez tego zycze!!

na testowanie czekam do 30 sierpnia...uffff jak to dlugo!:-(

reklama
Do góry