Lea28
Fanka BB :)
Chup kochana glowa do gory,rozumiem cie doskonale moj ostatni cykl 43 dni a no i 3 testy wtedy robilam ( ja gluuuupia jedna no ). I oczywiscie objawy tez u siebie widzialam ale najlepsze jest to ze jak 3 test wyszedl negatyw to automatycznie moje "objawy"fasolkowe zanikly he,he i tu sie powtorze ( ja gluuuupia ) no ale jak to sie mozna nakrecic.Lea - dzięki za wiarę
W piątek robiłam test - negatyw.
Objawy zarówno przed@, jak i urojone ciążowe zanikły.
Dziś 34dc, @ nadal brak.
Już nie wiem co mam myśleć...
trzeba czekać na @... no ale ile?
A w ogóle to zdurnaiałam bo łapię się czasem na tym, że wierzę, że fasolka już w brzuchu kiełkuje... no debil jestem normalnie i wściekam się na siebie strasznie, wrrrr
jesli @ jeszcze nie ma u Ciebie dalej mamy nadzieje i 3mamy kciuki a moze jednak test byl za wczesnie robiony. ja teraz troszeczke wyluzowalam u mnie dzis 19 dc i ten cykl raczej moge spisac na straty bo w tym czasie co teoretycznie mialam owulke to ze starankami jakos tak nie bardzo wyszlo. Takze czekam na @. od wczoraj znowu mi dokuczaja "bulgotki" w podbrzuszu i cycuchy bola okropnie takze @ jedzie
Krolowa Fal podczas brania tabsow zajsie w ciaze jest mozliwe. Ja rowniez podpisuje sie pod tym co napisala ci Mandrzejczuk. test jak najbardziej a jesli wyjdzie negatyw i te objawy u ciebie nie znikna to do lekarza ja bym nie czekala. daj znac co i jak.
pozdrawiam dziewczyny