reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Lea28-to w sumie od ilu cykli się starasz?Ja właśnie czekam też na @ jutro według znaków na niebie i ziemi masię pojawić...jak już pisałam w styczniu się wybiore do ginia niech coś poradzi co to ze mną jest nie tak że tak długo nic nam nie wychodzi:-(

reklama
Lea28-to w sumie od ilu cykli się starasz?Ja właśnie czekam też na @ jutro według znaków na niebie i ziemi masię pojawić...jak już pisałam w styczniu się wybiore do ginia niech coś poradzi co to ze mną jest nie tak że tak długo nic nam nie wychodzi:-(
Lady no wlasciwie od 2 cykli :sorry: no a teraz lepszy numer ja wariatka jedna :sorry::zawstydzona/y: pisalam wczesniej o cierpliwosci i luzie a co oczywiscie musialam kupic tego testa no i zrobilam dzisiaj no cos mnie tknelo i co zobaczyllam ku mojemu zdziwieniu dwie tluste krechy jeszcze nie moge sie uspokoic serce mi wali jak szalone.

Hej dziewczyny -moge spytac jak dlugo (i czy wogule)spozniala wam sie@?

Ja jestem pierwszy miesiac po odstawieniu 35dc i ciagle nic...

Wow Lea gratulacje-ale ci fajnie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jak bralam tabsy to @ co do godziny zawsze dostawalam a z tym czekaniem na dzidzie to tak jest ze szybko sie tylko wpada hihi grunt to pozytywne myslenie a martwic sie mozna po 10 miesiacach staran tak mi gin powiedzial wiec podbudowalam sie i jeszcze ok 4 dni i zaczynamy staranka musi sie teraz udac!!!Wam tez tego zycze ;-)

Witaj w "klubie" ;-) no taki nasz los jednym udaje sie szybciuchno inni potrzebuja troszke wiecej czasu:tak: Najlepiej to nie myslec intensywnie bo dziala na odwrot he,he latwo powiedziec gorzej wykonac wiem cos o tym:tak: moze skorzystaj z testow owulacyjnych jest duzo dziewczyn co sobie chwali te testy.

Lady mam jeszcze pytanko jak u ciebie wygladajy cykle po odstawieniu masz regularnie?

probowalam testow owu mi nie pomogly tym razem zaufam temp i sluzowi testy sa ok ale ten celibat przed pozytywnym wynikiem to koszmar w tym miesiacu co drugi dzian hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny ja trzymam za was kciukasy, 4 lata brałam tabletki odstawilam po wrzesniowej @. W pazdzierniku dopadlo mnie strasazne chorobsko.Poszłam do lekarza,a ten d***l zapisal mi leki przeciwbolowe, ktorych dzialaniem ubocznym byla okresowa bezplodnosc....:eek: wilam sie z bolu,a nie wzielam. W listopadzie @...grudzień -czekam z niecierpliwością- miala byc 4...nie ma... 7- ide po test. II krechy ale blade wiec mysle,ze to zwidy. nastepny dzien -test- kreski sa, nastepny i nastepny (razem 4) krechy sa...i sie udalo-mam nadzieje. do lekarza ide 28.12, nie panikuje, nie badam bety, nie szaleje. mam nadzieje,ze wszystko bedzie oki :) i zycze powodzenia (powiem wam,ze po glowie mi chodzi ciaza mnoga- w mojej rodzinie troche tego bylo....)

probowalam testow owu mi nie pomogly tym razem zaufam temp i sluzowi testy sa ok ale ten celibat przed pozytywnym wynikiem to koszmar w tym miesiacu co drugi dzian hihi
Malutka no ja to wogole testow owulacyjnych nie robilam a i sluzu jakos tez nie moglam sie dopatrzec a o mierzeniu temperatury nawet nie pomyslalm bo ja to straszny spioch jestem. poprostu przytulanka byly wtedy kiedy byla ochotka;-):zawstydzona/y:

Malutka no ja to wogole testow owulacyjnych nie robilam a i sluzu jakos tez nie moglam sie dopatrzec a o mierzeniu temperatury nawet nie pomyslalm bo ja to straszny spioch jestem. poprostu przytulanka byly wtedy kiedy byla ochotka;-):zawstydzona/y:

jak spioch jestes to mozesz mierzyc tylko miedzy 10 a 20 dc tak mi gin powiedzial to fajna metoda ja juz drugi cykl sprawdzam i mam jakies porownanie sproboj ja jak mierze o 6;30 to moj men akurat do pracy wychodzi wiec czasem przysne to mnie budzi po 10 minutach hihi a i jeszcze podziele sie moja wiedza na tamat wspomagaczy ; oczywiscie folik mi i menowi ( oboje palimy a to witaminy) salfazin dla niego a dla mnie olej z wisiolka zamierzam kupic i godz przed przytulankiem kawe ukochanemu zrobcie podobno to przyspieszacz dla plemnikow ;-)

jak spioch jestes to mozesz mierzyc tylko miedzy 10 a 20 dc tak mi gin powiedzial to fajna metoda ja juz drugi cykl sprawdzam i mam jakies porownanie sproboj ja jak mierze o 6;30 to moj men akurat do pracy wychodzi wiec czasem przysne to mnie budzi po 10 minutach hihi a i jeszcze podziele sie moja wiedza na tamat wspomagaczy ; oczywiscie folik mi i menowi ( oboje palimy a to witaminy) salfazin dla niego a dla mnie olej z wisiolka zamierzam kupic i godz przed przytulankiem kawe ukochanemu zrobcie podobno to przyspieszacz dla plemnikow ;-)
hi,hi super plan no to do dziela i 3mam mooocno kciuki. Ja zrobie dzisiaj jeszcze jeden test bo jakos tak nie moge nadal uwierzyc i zdam relacje czy ten drugi tez jest pozytywny. ale to poczekam jak moj malz wroci z pracy bo chce zobaczyc jego reakcje;-)

reklama
hi,hi super plan no to do dziela i 3mam mooocno kciuki. Ja zrobie dzisiaj jeszcze jeden test bo jakos tak nie moge nadal uwierzyc i zdam relacje czy ten drugi tez jest pozytywny. ale to poczekam jak moj malz wroci z pracy bo chce zobaczyc jego reakcje;-)

super cieplutko Ci gratuluje szczesciara z Ciebie;-)

Do góry