Zielony_groszku nie jest aż tak źle... zapomniałam jak wygląda okres bez tabletek hehe chyba udało mi się przekonać męża żeby zacząć się starać tylko że chcielibyśmy chłopczyka i chyba będę czekać do owulki... zobaczymy powodzenia Dziewczynki :*
reklama
mam nadzieję, ze się uda odrazu na razie w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek wszystkie "zapowiedzi" owulacji i @ miałam książkowe, ciekawe czy dalej się tak to utrzyma czy wszystko się pochrzani... jak czytałam to różnie to bywa w kolejnych cyklach. A jak to u Was wygląda? Pozdrowionka :*
ja po odstawianiu antykoncepcji przeżyłam szok. Nigdy w życiu tak nie miałam. Jak miałam owu to bolały mnie jajniki raz jeden raz drugi. a później wszystko mnie ciągnęło od "dołu" normalnie jak do porodu, i jeszcze jak coś ciężkiego dźwigałam to bolał mnie brzuch dziwne uczucie
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
ja nie wiedziałam jak będę się czuła jak będzie owulacja, nawet nie wiedziałam kiedy ona powinna nastapic no ale jak się zaczęła to pierwszy raz w życiu zaczęły mnie bolec jajniki, raz lewy, raz prawy. a normalny @ dostałam po 33 dniach. myszka, nie wiem jak dziewczyny,ale ja jeszcze nie wiem jak to boli jak do porodu:-) teraz wydaje mi się że jestem po owulacji i ciągle czuję pobolewanie...emka, trzymam kciuki za Wasze starania;-)miliaa i jak test??? pomyślnie?
Aga_27
Ciężarówka :)
Dziewczyny, dołączam do Was. Po 10 latach przyjmowania, 2 lipca odstawiłam tabletki. Odczekam 1 cykl i zaczynamy starania Po prostu mam motyle w brzuchu. Chciałabym, aby nam się szybko udało, choć wiem że to raczej mało prawdopodobne...
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
czesc Aga, to zaszalałaś ...10 lat fajnie że do nas dołączasz uda się, a co ma się nie udac??? pozdrowienia
reklama
Podziel się: