reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
kurcze...ja to się na tych temp nie znam i nie mam zamiaru sobie mierzyc codziennie... ostatnio jestem bardzo rozdrażniona, czekam już tylko na weekend...:) a lekarka,w sumie taka sobie, naczekałam się w kolejce, za dużo nie dowiedziałam,już więcej państwowo nie pójdę...no, może trafiłam na jej gorsze dni...

pewnie tak było :) ja chodzę prywatnie i jestem bardzo zadowolona ;) z tą temperaturką to ja też jestem zielona :) Myszka długo się starasz? pozdrowionka dla Was i miłego dnia życzę :)

ja wlasnie mierze sobie temperaturke codziennie ok 8 rano, bo tak mniej wiecej sie budze...poki co 8d.c. mam 36.4...chcialabym, zeby juz sie podnosila powoli, bo to moze znaczyc o owulacji:) dodatkowo mam jeszcze testy owulacyjne, wiec jestem zwarta i gotowa, hihi:) myszka 45 - to tez moj pierwszy cykl staran :) oby nam sie udalo szybciutko !

i w ktorym dniu cyklu zaczynalas robic te testy? ja czytalam, ze jakos od 11d.c przy 28dniowym cyklu...tylko, ze po odstawieniu tabletek nie wiem jak dlugi mam cykl :(

cześć dziewczyny :) widzę że odrazu od 1 cyklu próbujecie... tylko ja chyba się tak wstrzymuję :) życzę powodzenia :) ja testów owul. nie robiłam jeszcze, myślę ze dopiero jak nie będę mogła zajść przez dłuższy czas to wtedy spróbuję. Ja teraz czekam na okres na weekendzie ma być :) a potem może w koncu zaczniemy coś działać :) pozdr.

reklama
miliaa cykle mam od 24-28 maxymalnie (najczęściej co 24) a owu miałam o dziwo od 12 dnia bo wedlug tych wszystkich tabeli powinnam mieć wcześniej

Do góry