reklama
groszku...zyjemy!! ja troche juz jestem wkurzona, bo owu nie ma robilam testy na owu 1 w poniedzialek, 2 w srode i 3 dzis i ciagle pokazuje mi 2 kreseczki, ale niestety jedna jest jasniejsza mam 16 d.c. i ciekawa jestem ile jeszcze bede musiala czekac. juz sie nawet martwie, ze po tych tabletkach w ogole owu nie przyjdzie
a jak tam u was? zafasolkowane?
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
dziewczyny, ja czekam na @ jestem pewna że przyjdzie, bo jeżeli chodzi o ciążę o nie mam absolutnie żadnych dolegliwości więc jeszcze nie czas na mnie ale jeszcze tydzień do urlopu!!!!! prawdę mówiąc teraz żyję tylko tym;-)
groszek...tak naprawde objawy ciazy pojawiaja sie dopiero od ok 2 tygodnia to zalezy kiedy myslisz, ze zafasolkowalas poza tym nie u kazdej kobiety objawy sa takie same...moja kolezanka do 5 miesiaca nie wiedziala, ze jest w ciazy !
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
do 5. miesiąca???:-) to pewnie nieźle zdziwiona była
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
miliaa ale w sumie fajnie nie martwisz się , żyjesz normalnie, nagle okazuje się - ciąża, w dodatku- prawie połowinkitylko 4 miesiące przed Tobą
lkasia
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki Postanowiłam się przyłączyć..jeśli oczywiscie mozna Również z mężem zaczęlismy starac się o maleństwo...tabletki odstawiłam we wrzesniu zeszłego roku, wiec już jakiś czas temu...a od 2 miesiecy staramy się o dzidzi...tzn to jest tak naprawde drugi cykl.. w pierwszym cyklu staran dostałam okres po 19 dniach, wiec szybciutko do lekarza i dostałam duphaston...bo mam za krótką drugą fazę...kazała sprawdzac testami czy owu jest....no i w tym cyklu była...przynajmniej tak wskazywały testy...wiec działalismyz mężem...dzisiaj mam 20dc i czekamy na efekty naszej pracy Moze będą owocne... Dzisiaj mam 5 dzien z "dupkiem" i narazie czuję się bardzo dobrze...chcoiaz muszę powiedziec ze wczoraj bardzo bolał mnie brzuch, dzisiaj tez i doszedł lekki ból piersi...mam nadzieje ze to nie na @....
A co do ciąży, to jedna z moich kolezanek tez dowiedziała się o niej w 5 miesiacu
A co do ciąży, to jedna z moich kolezanek tez dowiedziała się o niej w 5 miesiacu
Aga_27
Ciężarówka :)
groszku...zyjemy!! ja troche juz jestem wkurzona, bo owu nie ma robilam testy na owu 1 w poniedzialek, 2 w srode i 3 dzis i ciagle pokazuje mi 2 kreseczki, ale niestety jedna jest jasniejsza mam 16 d.c. i ciekawa jestem ile jeszcze bede musiala czekac. juz sie nawet martwie, ze po tych tabletkach w ogole owu nie przyjdzie
Miliaa - mogę zapytać jak długo brałaś tabletki?
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Witam moje kochane kobietki postanowilam was odwiedzic ale nie bede nadrabiala bo nie jestem w stanie,napisze tylko co u mnie i mam nadzieje ze niedługo do Was wróce a wiec szukam nowej pracy teraz z Miskiem bylismy wypoczac w nszych Polskich górach miło spedzilismy czas i aktywnie.Jednym plusem tego wyjazdu było to ze nie liczyłam dc ani nie mierzyłam tempki,wogole staram sie nie przywiążywac do tego uwagi,teraz jestem jakos przed @ ale nie wiem dokładnie ile
woem tylko ze owu mialam dosyc pozno a co u was kochane juz tesknie za wamimęzus nie uwiezył ze odeszłam z forum ale musialam za duzo myslalam moja psycha juz glupiala a i tak na marginesie jestem juz brunetka pozdrawiam zycze wszystkiego dobrego kochane buziaki
woem tylko ze owu mialam dosyc pozno a co u was kochane juz tesknie za wamimęzus nie uwiezył ze odeszłam z forum ale musialam za duzo myslalam moja psycha juz glupiala a i tak na marginesie jestem juz brunetka pozdrawiam zycze wszystkiego dobrego kochane buziaki
Podziel się: