reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
groszku...zyjemy!! :) ja troche juz jestem wkurzona, bo owu nie ma:( robilam testy na owu 1 w poniedzialek, 2 w srode i 3 dzis i ciagle pokazuje mi 2 kreseczki, ale niestety jedna jest jasniejsza:( mam 16 d.c. i ciekawa jestem ile jeszcze bede musiala czekac. juz sie nawet martwie, ze po tych tabletkach w ogole owu nie przyjdzie :(

a jak tam u was? zafasolkowane? :)

dziewczyny, ja czekam na @:tak: jestem pewna że przyjdzie, bo jeżeli chodzi o ciążę o nie mam absolutnie żadnych dolegliwości więc jeszcze nie czas na mnie:( ale jeszcze tydzień do urlopu!!!!! prawdę mówiąc teraz żyję tylko tym;-)

groszek...tak naprawde objawy ciazy pojawiaja sie dopiero od ok 2 tygodnia :) to zalezy kiedy myslisz, ze zafasolkowalas :) poza tym nie u kazdej kobiety objawy sa takie same...moja kolezanka do 5 miesiaca nie wiedziala, ze jest w ciazy :)!

miliaa ale w sumie fajnie:tak: nie martwisz się , żyjesz normalnie, nagle okazuje się - ciąża, w dodatku- prawie połowinki:)tylko 4 miesiące przed Tobą:)

Cześć Dziewczynki:) Postanowiłam się przyłączyć:)..jeśli oczywiscie mozna:) Również z mężem zaczęlismy starac się o maleństwo...tabletki odstawiłam we wrzesniu zeszłego roku, wiec już jakiś czas temu...a od 2 miesiecy staramy się o dzidzi...tzn to jest tak naprawde drugi cykl.. w pierwszym cyklu staran dostałam okres po 19 dniach, wiec szybciutko do lekarza i dostałam duphaston...bo mam za krótką drugą fazę...kazała sprawdzac testami czy owu jest....no i w tym cyklu była...przynajmniej tak wskazywały testy...wiec działalismyz mężem...dzisiaj mam 20dc i czekamy na efekty naszej pracy:) Moze będą owocne...:) Dzisiaj mam 5 dzien z "dupkiem" i narazie czuję się bardzo dobrze...chcoiaz muszę powiedziec ze wczoraj bardzo bolał mnie brzuch, dzisiaj tez i doszedł lekki ból piersi...mam nadzieje ze to nie na @....
A co do ciąży, to jedna z moich kolezanek tez dowiedziała się o niej w 5 miesiacu:p

groszku...zyjemy!! :) ja troche juz jestem wkurzona, bo owu nie ma:( robilam testy na owu 1 w poniedzialek, 2 w srode i 3 dzis i ciagle pokazuje mi 2 kreseczki, ale niestety jedna jest jasniejsza:( mam 16 d.c. i ciekawa jestem ile jeszcze bede musiala czekac. juz sie nawet martwie, ze po tych tabletkach w ogole owu nie przyjdzie :(

a jak tam u was? zafasolkowane? :)

Miliaa - mogę zapytać jak długo brałaś tabletki?

reklama
Witam moje kochane kobietki postanowilam was odwiedzic ale nie bede nadrabiala bo nie jestem w stanie,napisze tylko co u mnie i mam nadzieje ze niedługo do Was wróce a wiec szukam nowej pracy teraz z Miskiem bylismy wypoczac w nszych Polskich górach miło spedzilismy czas i aktywnie.Jednym plusem tego wyjazdu było to ze nie liczyłam dc ani nie mierzyłam tempki,wogole staram sie nie przywiążywac do tego uwagi,teraz jestem jakos przed @ ale nie wiem dokładnie ile:)
woem tylko ze owu mialam dosyc pozno a co u was kochane juz tesknie za wami:)męzus nie uwiezył ze odeszłam z forum ale musialam za duzo myslalam moja psycha juz glupiala a i tak na marginesie jestem juz brunetka pozdrawiam zycze wszystkiego dobrego kochane buziaki

Do góry