reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

dziewczyny,a ja jestem teraz w trakcie 2.cyklu po odstawieniu,zobaczymy co będzie:) mam nadzieję że Wam uda się od razu:tak: piszcie jak coś:) emka a TY jak??? @ już przyszła?? bo pisałaś coś o okolicach weekendu:) życzę Wam wszystkim udanego weekendu!!! buziaczki:tak:

reklama
sorki, nie przeczytałam postów do końca:) teraz emka widzę ze pisałaś:) a testy kupujecie w aptece czy przez neta??? ja daję sobie pół roku, jak nic się nie wydarzy to dopiero po nie sięgnę:) gin powiedziała mi,że jak się staramy o dziecko to powinniśmy nie patrzeć na to czy płodne czy nie, tylko co 2 dni próbować:-D albo jest hedonistką albo wie z praktyki;-)

zielony_groszek ja kupowałam na necie testy owu. A Twoja gin ma 100% racje :) ale wydaje mi się że i tak warto wiedzieć kiedy są płodne :) aczkolwiek co dwa dni próbować to idealne rozwiązanie ;-)

zielony_groszku jeszcze @ nie przyszła, ale czekam niecierpliwie. Też o tym słyszałam żeby co dwa dni próbować, ale że cały czas to nie wiedziałam :) trzymam kciuki Dziewczyny :) miłego weekendu :)

No i niestety ale @ przyszła. Ale wiedziałam że tak będzie bo 2 dni mnie brzuch bolał :-( No ale nic... Próbujemy dalej w końcu to dopiero pierwszy cykl.

myszka, głowa do góry, zaczyna się nowy cykl:) a z nim nowe szanse:tak: ja jestem w połowie2. cyklu po odstawieniu, chyba już po owu:-). przynajmniej tak mi się wydaje:) szkoda że nie udało nam się za 1. razem,ale może uda się za następnym. pozdrowienia dziewczyny!!

myszka musisz być dobrej myśli :) następnym razem się uda. Ja wczoraj dostałam @ :) i się po raz pierwszy bardzo cieszyłam tym faktem :) bałam się że po tabletkach nie przyjdzie w ogóle... brzuszek niestety trochę szaleje :( ale z tabletkami daję radę. Pozdrowionka :)

ja wlasnie zblizam sie do owu w pierwszym cyklu staran :) jutro robie test na owu i ciekawa jestem co mi pokaze :) 3mam kciuki za Was dziewczynki a Wy 3majcie za mnie :D milego wieczoru

reklama
zielony_groszek Kochana no kiedyś na pewno się uda :) Mam nadzieję że Ci się uda teraz :) no i że mi się uda w drugim cyklu :)
Trzymam kciuki za was wszystkie :**** Pozdrowionka :)

Do góry