reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Zadna z was nie brala cilestu? Nie straszcie mnie dziewczynki ze po odstawieniu z @ bedzie "wesolo" bo ja zaczelam brac tabsy zeby przestalo byc "wesolo". Az sie boje co to bedzie...

reklama
Hej Pysia to naprawde baaaaaardzo szybko zafasolkowalas :-) po odstawieniu serdecznie gratuluje. A mozesz powiedziec kiedy zaczely sie pierwsze objawy i jakie. Bo ja sie strasznie nakrecilam i wariuje okropnie jesli chodzi o fasolke no i oczywiscie doszukuje sie juz objawow:rolleyes2: a to dopiero 20 dni po odstawieniu. czyli wiadomo za wczesnie:wściekła/y:

pozdrawiam serdecznie
hej. 13 czerwca mialam dostac okres, ale nei dostałam (bez tabletek miałam strasznie nieregulanrne okresy) a test był negatywny, 17 poszłam do gin usg nic nie pokazało. Ale intuicja robi swoje i 18 zrobilam test ponownie (lekko rózowy) i 19 z krwi no i już nie było wątpliwości :). Potem sobie uświadomiłam, że bardzo bolały mie piersi, był jeden dzień że wydzielina była taka brązowa, zaczęły się dziwne sny i sikanie, ale to jak się porzadnie zastanowiłam, bo tka to raczej tylko w głowie mi siedziało :)

_Pysia_ szybciutko się Wam udało :)
Lea28 no to jesteśmy w podobnej sytuacji, ja też odstawiłam Yasminelle pod koniec września. Gdyby cykl był regularny (chociaż nigdy takich nie miałam :( ) powinnam dostać @ w okolicy 27 października, czyli prawie jak ty :)
A no i też staramy się od razu, bez czekania... :)
Królowa Fal, ja brałam cilest przed 1 ciążą :)

hej. 13 czerwca mialam dostac okres, ale nei dostałam (bez tabletek miałam strasznie nieregulanrne okresy) a test był negatywny, 17 poszłam do gin usg nic nie pokazało. Ale intuicja robi swoje i 18 zrobilam test ponownie (lekko rózowy) i 19 z krwi no i już nie było wątpliwości :). Potem sobie uświadomiłam, że bardzo bolały mie piersi, był jeden dzień że wydzielina była taka brązowa, zaczęły się dziwne sny i sikanie, ale to jak się porzadnie zastanowiłam, bo tka to raczej tylko w głowie mi siedziało :)
No ta nasza intuicja potrafi zrobic swoje :-D No ja tez takie objawy zauwazylam u siebie do tego jeszcze ten moj brzuch eh lepiej dam sobie na luz bo zwariuje :no:Wszystkiego dobrego:-)

chup oj kochana no to rzeczywiscie jedziemy na tym samym wozeczku:tak:
a jak sie czujesz , bo ja do wczoraj mialam bole podbrzusza pisalam juz o tym wyzej ale tak na moje to byla owu. Wczesniej jak nie bralam pigulek tez tak mialam hehe bolace i "glosne" owulacje. No a jesli chodzi o @ to zawsze mialam regularnie po odstawieniu pigulek takze planowo powinnam miec 28 lub 29 paz takze kobito czekamy zobaczymy a no i dzialamy hahahah
ja jeszcze troche to chodzic nie bede mogla od tego przytulania a "rycerzyki" to uszami beda mi wychodzily :-D
No to owocengo starania dla wszystkich staraczek! podrawiam

Lea28 ja miałam dziwne pobolewanie w dole brzucha między 10 a 12 dc (może to owu była??:eek:), ale tak dawno nie byłam 'bezpigułkowa' że nie pamiętam czy kiedyś coś takiego miałam. Potem parę dni później jakieś mega wrażliwe sutki przez raptem 1 dzień... a teraz spokój.
Mam straszne bulgotanie i wzdęty brzuch prawie codziennie i wkurza mnie to bardzo.
Ogólnie mam odczucie kotłowania się w ograniźmie... przy pigułach w ogóle się do mnie nie 'odzywało':confused2:
Niech ta @ przyjdzie o czasie, bo będę się wkurzać:crazy:
Co do staranek, to my w tym miesiący już chyba 3-krotnie średnią miesięczną przkroczyliśmy :sorry:;-)

Lea28 ja miałam dziwne pobolewanie w dole brzucha między 10 a 12 dc (może to owu była??:eek:), ale tak dawno nie byłam 'bezpigułkowa' że nie pamiętam czy kiedyś coś takiego miałam. Potem parę dni później jakieś mega wrażliwe sutki przez raptem 1 dzień... a teraz spokój.
Mam straszne bulgotanie i wzdęty brzuch prawie codziennie i wkurza mnie to bardzo.
Ogólnie mam odczucie kotłowania się w ograniźmie... przy pigułach w ogóle się do mnie nie 'odzywało':confused2:
Niech ta @ przyjdzie o czasie, bo będę się wkurzać:crazy:
Co do staranek, to my w tym miesiący już chyba 3-krotnie średnią miesięczną przkroczyliśmy :sorry:;-)

chup czyli to samo co u mnie i te bulgotki i bole to mi sie tez wydaje wlasnie ze to owu byla ja to mialam od 11 do 18 dc :eek: hmmm dlugo a dzisiaj cisza spokoj brzuch normalny (22 dc) czasami zakluje ale pewnie sie zbliza @ czyli pozostaje czekanie na wredote :-( Staranka byly oczywiscie w tych dniach :sorry:
Ty zdaje sie troszke wczesniej powinnas dostac @ 3mam kciuki zeby nie przyszla ta zaraza i zeby fasolka sie rozpychala juz :tak:

pozdrawiam

chup czyli to samo co u mnie i te bulgotki i bole to mi sie tez wydaje wlasnie ze to owu byla ja to mialam od 11 do 18 dc :eek: hmmm dlugo a dzisiaj cisza spokoj brzuch normalny (22 dc) czasami zakluje ale pewnie sie zbliza @ czyli pozostaje czekanie na wredote :-( Staranka byly oczywiscie w tych dniach :sorry:
Ty zdaje sie troszke wczesniej powinnas dostac @ 3mam kciuki zeby nie przyszla ta zaraza i zeby fasolka sie rozpychala juz :tak:

pozdrawiam

Lea to by było zbyt piękne, żeby było prawdziwe...:sorry: :tak:
Szczerze mówiąc nie przyjmuję nawet takiej opcji do wiadomości - czekam na tę paskudniastę (ale jeszcze tym razem nie znienawidzoną) @

Lea to by było zbyt piękne, żeby było prawdziwe...:sorry: :tak:
Szczerze mówiąc nie przyjmuję nawet takiej opcji do wiadomości - czekam na tę paskudniastę (ale jeszcze tym razem nie znienawidzoną) @

:wściekła/y: a ja od dzisiaj rana humor do d...y wszyscy mnie wkurzaja w dodatku nie moglam spac cala noc , cyce jak donice bola jak nie wiem e tam @ zbliza sie wielkim krokami cholera no :wściekła/y::no:

hej jestem tu nowa ale bardzo podoba mi sie to forum mam podobne objawy do chup ale ludze sie ze to ciaza skonczylam cilest miesiac temu tak bardzo chcemy 2 dzidzi ze sama niwiem czy to ciaza czy@

reklama
hej jestem tu nowa ale bardzo podoba mi sie to forum mam podobne objawy do chup ale ludze sie ze to ciaza skonczylam cilest miesiac temu tak bardzo chcemy 2 dzidzi ze sama niwiem czy to ciaza czy@

hej Madzik to witaj w gronie staraczek:-)
a kiedy spodziewasz sie @ , ja tez ludzilam sie do wczoraj tez mialam jakies tam objawy a tu ciszaaaaa:no: nic sie nie dzieje od czasu do czasu brzuch mnie zakluje tak jak na @ takze pozostaje czekanie zobaczymy co bedzie:confused:

Do góry