reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Lea u mnie już chyba wszyskto jasne.
W WC zauważyłam pierwsze znaki na @. W sumie punktualna jak nigdy, bo rozkręci się jutro na bank.
Niby czekałam, chciałam, ale jednak jakoś tak dziwnie... no nic...chciałam @ to ją mam.
Ale za Was nadal trzymam kciukasy!

A ja... jak już @ sobie pójdzie zaczynam drugi cykl staranek...

reklama
Lea u mnie już chyba wszyskto jasne.
W WC zauważyłam pierwsze znaki na @. W sumie punktualna jak nigdy, bo rozkręci się jutro na bank.
Niby czekałam, chciałam, ale jednak jakoś tak dziwnie... no nic...chciałam @ to ją mam.
Ale za Was nadal trzymam kciukasy!

A ja... jak już @ sobie pójdzie zaczynam drugi cykl staranek...

Ale rzeczywiscie punktualna ta wredota bo pamietam ze wlasnie 27 mialas miec, a moze to tylko jakies plamienie bo fasolka juz sobie tam mieszka, dopoki sie @ nie rozkreci to ja 3mam kciuki za Ciebie a jesli to @ to moze lepiej ze teraz bo nie musisz czekac nie wiadomo ile i juz niebawem na nowo staranka
i jak ja dostane @ planowo to bedziemy znowu w tym samym czasie sie zamartwialy i czekaly i testowaly;-);-);-)
chyba ze przeniesiesz sie na dobre do watku staraczek na 2010 a moze i ja sie tez tam przeniose tam jednak wiecej dziewczyn zaglada :yes:
pozdrawiam i kciuki caly czas trzymam za nas wszystkie

:-):-)witam wszystkie kobietki!!

Mam pytanko do tematu rozmow czy wiecie kiedy mozna spokojnie zajsc w ciąże po odstawieniu tebletek CILEST bralam je przez 4 latka !!!

pozdrawiam!!:-):-)

:-):-)witam wszystkie kobietki!!

Mam pytanko do tematu rozmow czy wiecie kiedy mozna spokojnie zajsc w ciąże po odstawieniu tebletek CILEST bralam je przez 4 latka !!!

pozdrawiam!!:-):-)

witaj Mili co masz na mysli "spokojnie zajsc w ciaze" ? Poczytaj sobie ten temat od poczatku a znajdziesz wiele opini dziewczyn starajacych sie o bobaska po odstawieniu tabletek ;-):tak:. Ja nie czekalam i od razu zaczelismy sie starac jak tylko odstawilam tabsy. ;-)

Chup, Madzik a co u was jak samopoczucie?

Heja kobitki!
Mam młyn w pracy, a po pracy nie siadam do kompa....
Lea dzięki za optymizm, ale @ zalewa mnie jak może czerwone,... ble
A jak u Ciebie? Czyżby brak wieści oznaczał dobre wieści?? Trzymam kciuki!
Jakby i Ciebie nawiedziła @ to jak pisałaś za miesiąc znów będziemy razem oczekiwały :)
Madzik, i co robiłaś test?
Mili666 witaj, co lekarz i co kobieta to inna opinia, jedni mówią odczekać kilka cykli, inni że nie warto.
Ja nie czekałam ze staraniami i na razie mam pierwszy cykl za sobą.
Miłego dnia!

Heja kobitki!
Mam młyn w pracy, a po pracy nie siadam do kompa....
Lea dzięki za optymizm, ale @ zalewa mnie jak może czerwone,... ble
A jak u Ciebie? Czyżby brak wieści oznaczał dobre wieści?? Trzymam kciuki!
Jakby i Ciebie nawiedziła @ to jak pisałaś za miesiąc znów będziemy razem oczekiwały :)
Madzik, i co robiłaś test?
Mili666 witaj, co lekarz i co kobieta to inna opinia, jedni mówią odczekać kilka cykli, inni że nie warto.
Ja nie czekałam ze staraniami i na razie mam pierwszy cykl za sobą.
Miłego dnia!

witaj Chup:-D juz sie zmartwilam ze Ciebie nie bylo, to jednak @ przylazla do Ciebie a do mnie nie przylazla :no: planowo dzisiaj powinna sie pojawic a tu cisza. czekam caly czas , praktycznie nic narazie sie ze mna nowego nie dzieje cycki jak byly wielkie tak sa tylko zaczely mnie teraz pobolewac po bokach brzuch pobolewal do wczoraj , dzisiaj nic a no co mnie zastanawia to ta slina moja strasznie mnie to denerwuje ale tak to nic nowego. poczekam chyba pare dni bo moze przechwalilam ze u mnie cykle po odstawieniu byly regularne a ten jedank sie troszke przesunie:sorry:

Lea no i jak??
Dostałaś czy nie:sorry:??
Mam nadzieję, że nie, ale że zostaniesz żeby mnie wspierać za miesiąc:happy:
Madzik, Romina, co u Was??
Świętujecie fasolki, czy zbieracie siły na staranka :tak:

Lea no i jak??
Dostałaś czy nie:sorry:??
Mam nadzieję, że nie, ale że zostaniesz żeby mnie wspierać za miesiąc:happy:
Madzik, Romina, co u Was??
Świętujecie fasolki, czy zbieracie siły na staranka :tak:

No hej,hej ;-)nie dostalam zadnych oznak na @ nawet plamienia nic a brzuch dzisiaj znowu boli jakby byla juz na zakrecie.sama niewiem czy poczekac jeszcze troszke czy zrobic test . Gdybym moze miala jakies objawy fasolkowe a tu nic:no:
Bede informowala na bierzaco co sie dzieje.
No i pewnie ze bede cie wspierala za miesiac :tak:;-) hi,hi raczej wzajemnie bedziemy sie wspieraly!!!!!!!!!!
pozdrawiam i buziolki przesylam i cus mi sie wydaje ze reszta dziewczyn uciekla na inne watki , tylko my tutaj zostalysmy.

reklama
Do góry