reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

temp 36.9 wiem że może to dziwne ale dziś rano strasznie kuł mnie podbrzusze i od razu do neta i to może być implantacja.. wiem wiem mam się nie nakręcać ale ja czuje ż jestem w ciąży jak nie w normalnej to sobie uroiłam... śluzu mam tyle że jak robie siusiu to mi kapie! szok nigdy tak nie miałam.. ale mówię ja tak bardzo chce dzidzie że może sobie uroiłam..

reklama
kochane laseczki zycze Wam wesolych, zdrowych i spokojnych Swiat.wielu prezentow pod choinka i duzo milosci.zebysmy w koncu doczekaly sie tych naszych upragnionych ciaz.
bafinka to moze faktycznie cos jest na rzeczy, skoro wszystko u Ciebie inaczej.no nic - pozostaje Ci czekanie.ja juz dzis temp. nie mierzylam bo nie chce sie stresowac.ja skolei czuje ze u mnie jeszcze daleka droga do ciazy.

Kobietki z okazji świąt życzę staraczkom II kresek na testach, wystaranym spokojnej ciąży. Poza tym zdrowia, szcześcia, pomyślności, dużo kasy, miłości, nieustającego uśmiechu na twarzy i czego sobie życzycie

czesc dziewczynki.jak tam swieta?
Bafinka jak tam twoje temp. i objawy?ja odkad przestalam mierzyc to sie uspokoilam.okres powinnam dostac w nowy rok lub zaraz po.jestem juz na to przygotowana psychicznie.wiec placzu nie bedzie.narazie mam 29dc i zadnych objawow.musze wyluzowac i nie przejmowac sie tak b. bo siebie wykoncze i innych.

reklama
witam nie robilam dzis testu temp dzis spadła do 36,8 okresu nie widac ale juz zaczyna mnie bolec brzuch i mam brazowy sluz takze czuje ze @ przyjdzie jesli nie rozkreci sie dzis to zrobie test.jak ma byc pozytywny to wyjdzie pewnie obojetnie oktorej go zrobie czuje ze dupa blada z tego

Do góry