reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kwiatuszku trzymam kciuki..
a u mnie dziwnie.. pisałam wam ze mam przeczucie i objawy i dzis mam 24dc i w sumie piersi mnie już nie bolą wczoraj temp spadła do 36.7 więc pomyslałam że się nie udalo.. do tego zaczeło boleć mnie podbrzusze wiec pomyślałam że @ jak nic przyjdzie a tu dzis rano zdziwko bo temp 37.1! a @ nie ma... ja głupoty dostane w tym cyklu... już sama nie wiem co myśleć....

reklama
Witam! Pomyslalam, ze poradze sie bardziej doswiadczonych. Ja bralam tabletki anty. przez 3 lata. Odstawilam je w listopadzie i zaczelam brac od razu kwas foliowy. Czy 3 takie miesiace z kwasem foliowym wystarcza, abysmy mogli starac sie o dzidzie?????

czesc wszystkim.ja mam dzis 30 dc,wczoraj wieczorem pobolewalo mnie podbrzusze niby na okres niby jakbym cos nie swiezego zjadla.jakby te bole sie na siebie naszly. ale dosc szybko mi przeszlo.widze, ze wszystkie 3 czekamy na okres, albo bardziej na jego brak.ja juz w swoje ciazenie nie wierze, wiec czekam na okres.ja sie juz z tym pogodzilam i mi jest z tym w miare dobrze.wiec trzymam za Was kciuki dziewczynki.

lazurowe wybrzeze witamy cie w naszym gronie. tak jak bafinka Ci napisala jak chcesz dziecko to staraj sie od poczatku. ja juz mam za soba rok i pol miesiaca staranek (zaczelam od razu po odstawieniu tabl. anty) i dzidzi z tego nie ma.podejrzewam tez ze jeszcze jakis czas nie bedzie.

Kwiatuszek przykro mi ze test negatywny.musisz kochana czekac. ja przed okresem tez mam 2 dni brazowy sluz.narazie u mnie jest czysto bo mi brakuje moze tyg. do okresu.wiec wszystko przede mna.jak okres Ci przyjdzie to nie smutaj sie kochana.widocznie to nie nasza pora.

Bafinka a na kiedy masz termin @?temp. narazie ladna. ale ja ostatnio sparzylam sie na tej temp.-w dniu okresu mialam 36,9 a dzien przed 37,0.za pare dni wyjasni sie u Ciebie co i jak.musisz byc jeszcze ciut cierpliwa.

Nie ukrywam, ze mam lekkie obawy, gdyz czytalam na wielu forach, ze powinnam poczekac minimum 3 miesiace. W przeciwnym razie dziecko moze nie byc calkiem zdrowe. Przerazilo mnie to. Jak narazie @ mam regularnie po 28 dniu. Ale to przeciez dopiero 6 tygodni bez tabletek. Czuje sie dobrze. Tylko czasami mam male zawroty glowy, ale szybko ustepuja.

reklama
lazurowe wybrzeze moja lekarka powiedziala ze od razu moge sie starac.ja po odstawieniu tez mialam regularne cykle po 27, 28 , 29 dni a w ciazy nie jestem. mojego m juz przebadalam i z nim wszystko ok.ja sie przekonalam na sobie i na innych forumowiczkach ze aby zaciazyc to nie jest tak prosto.wiec po co tracic czas.

Do góry