reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

BAfinko a dlatego, że już od listopada się nie staramy. I ruszymy chyba od stycznia... Chyba, ponieważ mam jeszcze 4 dowcipne i mam brać co tydzień. I Wypada, że ostatnią wezmę kolo 20go stycznia, czyli po potencjalnych dniach płodnych. I myślę, żeby przyspieszyć te dowcipne, by móc ruszyć do boju już w styczniu

reklama
Bafinko nie wiem ale wolę nie ryzykować :-) zreszta jakbym jedną tabletkę wzięla wczesniej czy jakoś tak to nic się nie dzieje

hej kobietki. ja mam 25 dc i temp.36,9. zmierze jeszcze jutro temp. i odpuszczam bo zwariuje.moze w nastepnym cyklu znow bede mierzyc.jestem ciekawa kiedy dostane okres- ten cykl to dla mnie wielka zagadka- natura znow mnie przechytrzyla.
Pysia fajnie ze niedlugo zaczniesz staranka.oby szybko ci sie udalo.
Bafinka widze ze temp. mamy taka sama.jaka by to nie byla nadzieja to kazda z nas ja ma.wiesz ze dobrze ci zycze, ale za b. nie nakrecaj sie, zeby potem nie przezywac jak nie wyjdzie.a jak wyjdzie to bedzie to dla ciebie cudowne zaskoczenie.we mnie tli sie czasem jakas nadzieja, ale od razu probuje sie nastawic ze nic z tego nie wyjdzie.ja juz nie chce plakac jak dostane okres.trzymam kciuki za ciebie kochana.

reklama
hej laseczki.dzieki ze trzymacie za mnie kciuki, ale z tego cyklu nic nie wyjdzie. moglo byc tak ze 23 dc moglam miec owulke a wtedy juz zbzykankiem odpuscilismy.jak juz pislalam wczesniej temp. mialam dziwna w tym cyklu- nieumialam sie w niej znalesc. dzis mam 36,8 a wczoraj byla 36,9.ja juz na wiele nie licze tylko aby okres przyszedl na nowy rok.schowalam juz termometr i temp. tez narazie nie bede mierzyc.jak patrze na te nasze fora to widze ze kobiety sie dziela na 2 grupy, jedne zachodza szybko (do 3 miesiecy) a drugie jak juz im minie 5 miesiecy i nie zachodza to maja z tym problem i niezle musza sie napocic zeby sie udalo.
Kwiatuszek ja mam dzwonic do przychodni po swietach, wtedy wcisna mnie gdzies na poczatku stycznia.a jak u Ciebie?
bafinka jaka masz dzis temp.?

Do góry