reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

anuszka ja sie na tych badaniach nie znam. sama czekam juz 2,5 miesiaca na wizyte zeby ginka mnie skierowala na jakies badania bo na razie to rok sie staram i nic.fajnie ze ginka sie wziela za Ciebie.a ile czasu sie starasz?moze akurat w tym cyklu Ci sie udalo.ja za b. na moj nie licze.nastepny cykl pojdzie na straty mimo codziennych numerkow.trzymam kciuki.

reklama
to nasz 5 cykl
a o badania się już drugi raz upomniałam :D
i w końcu mi dala skierowanie...
juz trochę poczytałam o tej prolaktynie... i może jej mam za dużo ... bo mialam raz 26 dni cyklu a raz 36
długo po odstawieniu tabsów miałam niskie libido ... i takie tam inne objawy urojone ... :p

Ostatnia edycja:
hej wszystkim. ja ma dzis 23 dc i temp. poszla do gory, bo mam 36,8.ciesze sie ze nie stoje juz w miejscu lub nie krece sie wkolko.nie mam pojecia kiedy ta owulka byla- 19 i 20 dc mialam niezly bol owulacyjny (glownie prawego jajnika) i sluz ciagnacy, a 21 dc bolal mnie lewy jajnik.temp. tez w tym cyklu dziwna byla, wiec ten cykl jest dla mnie wielka zagadka.
bafinka i anuszka ja odkad mierze temp. to w fazie poowulacyjnej mialam prawie same 37 lub 37,1 a nawet 37,2 i w ciazy nie jestem.a w ostatnim cyklu 37 utrzymywalo mi sie do samego konca.w dzien miesiaczki mialam 36,9.nie pisze wam tego ze niewierze, ze wam sie udalo. tylko niechce zebyscie za b. nakrecily a potem jak cos nie wyjdzie, to zebyscie sie nie dolowaly. ja tak ostatnio sie nakrecilam ta wysoka temp.a potem niezle cierpialam.dziewczynki cierpliwie czekajcie, temp. sie nie nakrecajcie, bo z nia bywa roznie.sama sie nieraz o tym przekonalam a mierze tylko 3 cykl.trzymam kciuki, zeby sie udalo.
Bafinka u Ciebie widac ze po tym zabiegu cos sie ruszylo.teraz to juz bedzie z gorki.

ja dziś 22 dc i 6-8-10 dni do teściku ... ciekawe do kiedy wytrzymam :D
w poprzednim cyklu tez miałam 37 ze dwa dni ale nie zaraz po owulce tylko przed samym @
więc zobaczymy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry