reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
witam się po malej przerwie nie bylo mnie tu ale sercem byłam przy was:)
lilith super że już macie to mieszkanko:) piszesz ze teraz nie myślisz o starankach i dobrze może właśnie z zaskoczenia sie uda:)
kwiatuszku kacha ja trzymam cały czas za was kciki i mam nadzieję ze w tym roku jeszcze zdążycie cieszyc sie II kreseczkami:)
agnes mam bardzo bym chciała żeby ci się udalo nie wyobrażam sobie nawet jakie to cierpienie stracić malenstwo ale objawy masz bardzo objecujące i ja wierze ze ci sie udało:)
sassanka miło mi cię poznać:)

witam się po malej przerwie nie bylo mnie tu ale sercem byłam przy was:)
lilith super że już macie to mieszkanko:) piszesz ze teraz nie myślisz o starankach i dobrze może właśnie z zaskoczenia sie uda:)
kwiatuszku kacha ja trzymam cały czas za was kciki i mam nadzieję ze w tym roku jeszcze zdążycie cieszyc sie II kreseczkami:)
agnes mam bardzo bym chciała żeby ci się udalo nie wyobrażam sobie nawet jakie to cierpienie stracić malenstwo ale objawy masz bardzo objecujące i ja wierze ze ci sie udało:)
sassanka miło mi cię poznać:)

Bafinko kochana u ciebie tez bedzie dobrze zobaczysz u mnie okres cos bardzo krotko trwal w tym miesiacu

Bafinko, kiedy Ty idziesz do tego szpitala??
U mnie juz po staraniach, tak czy siak, więc szybciej mi zleci czas na oczekiwaniu @ D:

Może nie dostaniesz @ :D
A nawet jeśli tak, to nie bój się.. będziemy myslami cały czas z Tobą, zobaczysz, że szybko zleci a przynajmniej wybadają z góry na dół :)

reklama
Do góry