reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Pochwalę się, że przeprowadzam się w sobotę :D
Kupa roboty mnie czeka.. od razu chce wymalować całe mieszkanie.. kupić musze masę rzeczy, typu sofa, dywany, tv 2, kotary etc. Ale bardzo się cieszę, że sama mogę sobie urządzić mieszkanko. I co najważniejsze w końcu spokój będzie. Landlord świetny :)
Jestem neisamowicie podekscytowana i przejęta, o niczym innym nie myślę.
A na nowym mieszkanku zacznie się porządne staranie :D

A tak swoją drogą ja już po skoku, wczoraj lub dziś ale nie mam głowy do tego :D Serduch i tak było za mało :D

Lecę nadrabiać :)

super moze na nowym mieszkanku mala fasolka zagosci szybko

reklama
Kwiatuszek Ty to masz teraz fajnie z tymi krotkimi cyklami.ja mam 13 dzien cyklu, temp.36,5, raz mam 36,4 a raz 36,5 wiec na razie u mnie nic sie nie dzieje.jajniki tez nic nie daja znac- porazka.wiec owulke jak bede miec to chyba za tydz.te staranka mnie juz dobijaja.ja juz normalnie nie potrafie zyc.ciagle mysle o tym samym.staram sie jakos przestawic myslenie ale to jest kwestia paru godz. i za chwile znow to samo. ja juz nie potrafie sie na niczym skupic.ja w ta ciaze nie zajde bo juz moze psychicznie sie blokuje.

wiem kochana co czujesz,moj mowi do mnie ostatnio bo wtedy co kazalas zebym mu mowila ze na niego poczekam to mowi mowilas tak a ciagle i tak o tym mowie dziecko to dziecko tamto i tak wkolo,moze gdyby wkolo nie bylo tyle malenstw i kobiet w ciazy to byloby inaczej,wlasnie wrocilam od dentysty juz wszystkie zabki wyleczone,na jutro zapisalam zise na wizyte u lekarza domowego bo ciagle boli mnie ten brzuch juz przed @ bolal cos czuje ze znow moze bakterie zagosciły u mnie

Lilith to gratulacje ;] a teraz sami mieszkacie z mężulkiem? A to na własne mieszkanko się przeprowadzacie? superowo. Naprawdę. Teraz tylko fasolkę i już pełnia szcześcia ;] a i przyjemności w malowaniu i urządzaniu :tak::tak::tak:
Kwiatuszek trzymam &&&&&

Pysiu a co masz na myśli mówiąc własne ?? Ja sama z mężem mieszkam odkąd skończyłam 18 lat a w zasadzie już wcześniej i wtedy mieszkaliśmy na własnym kupionym. Tutaj w UK nie kupujemy, tylko wynajem, w każdym razie póki co :)

To nie idziemy na nasze a na czyjeś :D Nasze jest w polsce, wystawione na sprzedaż :D
Wybacz, jakaś zakręcona teraz bywam :)

a no teraz to już rozumiem, bo troszkę sie zamotalam :-D:-D:-D najpierw że na swoim, później wynajem... w końcu się pogubiłam.... :]
No ale już ok ;]

Kochana lecę pomalu, pasuje się wyprysznicować ładnie, Mężulka zatulić bo za godzinę zmyka na noc do pracy... biedaczek :-:)-:)-(

Buziak :* Miłego

kacha10 dziękuję słonko. Też bardzo bym chciała żeby się udało. Tak, strata jest ogromna, ale mam nadzieję ze ją szybko "zapełnię".
Co do mdłości, nadal dziś miałam, i to pare razy takie, że aż mi łzy poleciały i myślałam że w ubikacji skończ. ??????? nie wiem co jest grane.
A wcześniej staraliśmy sięokoło 6 miesięcy, ale ciągło się starsznie...........
A jakdziś u ciebie sytuacja wygląda?
Zbliżają się te dni.... 13 dc, więc to już tuż tuż.... a próbowałaś testów owulacyjnych?

pysia888 pięknie, oby tak dalej...... A najważniejsze, nie "pracuj" tylko ciesz się tym! A jak ci się w małżeństwie żyje? Zadowolona jesteś?

Pochwalę się, że przeprowadzam się w sobotę :D
Kupa roboty mnie czeka.. od razu chce wymalować całe mieszkanie.. kupić musze masę rzeczy, typu sofa, dywany, tv 2, kotary etc. Ale bardzo się cieszę, że sama mogę sobie urządzić mieszkanko. I co najważniejsze w końcu spokój będzie. Landlord świetny :)
Jestem neisamowicie podekscytowana i przejęta, o niczym innym nie myślę.
A na nowym mieszkanku zacznie się porządne staranie :D

A tak swoją drogą ja już po skoku, wczoraj lub dziś ale nie mam głowy do tego :D Serduch i tak było za mało :D

Lecę nadrabiać :)

Jak się cieszę kochana........... Super! Zajmiesz się mieszkankiem a bejbe same zawita....

kwiatuszeq20 będzie, będzie owulka, na pewno....już sie jajeczko przygotowuje,żeby pęknąć...........Ty też musisz być gotowa. Zobaczysz będzie dobrze!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Agnes, no ba jest wspaniale wprost. Tego nie da się opisać jak jest fajowo razem mieszkać i w ogole :-):-):-)
A jak tam u Ciebie sprawy się mają? :)

Do góry