reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
a tu widze cichutko
kwiatuszekq20
Bafinko jakie mialas witaminki dla meza?Jesli mozna wiedziec bo chcialam mojmu jakies kupic
Bafinka
oprócz tych na receptę bierze acidum folicum hasco, vitaminum b compositum, witaminy a+e, a teraz mu kupie jeszcze salfazin
P
pysia888
Gość
Bafinko spoko loko, się nie gniewam, a tylko żartowalam :-):-)
oprócz tych na receptę bierze acidum folicum hasco, vitaminum b compositum, witaminy a+e, a teraz mu kupie jeszcze salfazin
Mój mąż też salfazin łyka........ ;-)
kacha10 ja tabsy brałam bardzo długo prawie 7 lat. Jakodstawiłam toodczekałam 3 miesiące, tak lekarz zalecił, a potem staraliśmy się około 6 miesięcy.A jak zaszłam to niestety straciłam fasolkę w 9 tc.
Mam 28 lat.... Mam nadzieję że teraz nie będę musiała tak długo czekać. Zobaczymy co będzie, narazie czekam na @, a właścicwie jej brak. Powinnam dostać 15-16. Już się stresuję. Dziś mnie brzuch pobolewa.
A dlaczego masz takie długie cykle? Po jakiś tabsach? po Anty?
Ostatnia edycja:
kacha10
Agness ja bralam tabl. anty logest przez 6 lat i 8 miesiecy.odstawilam je 11 grudnia 2009 i od razu zaczelismy sie starac i na razie nic z tego.po ich odstawieniu cykle mialam krotsze po 27,28,29,30,31 dni, w lipcu juz mialam cykl 33 dniowy, potem trafil sie bezowulacyjny-wywolywalam okres i liczyl 44 dni, ostatnio mialam 35 dniowy.wiec nie wiem czy ja dopiero teraz nie zaczelam isc swoim naturalnym torem.dzis mam 16 dc i jestem dalej przed owulka.czekam i czekam, mierze temp. ale caly czas stoi w miejscu-36,4, sluzu tez prawie wogle.wiec owulka bedzie pozno.jesli wogle bedzie.ja mam tez 28 lat.wiec widze ze podobienstwa miedzy nami sa.
Kwiatuszek ja swojemu tez podaje salfazin.lyka je b. chetnie po obiedzie.100 tabl. kupilam za 27 zl.
Kwiatuszek ja swojemu tez podaje salfazin.lyka je b. chetnie po obiedzie.100 tabl. kupilam za 27 zl.
kwiatuszekq20
Cos mnie brzuch boli dzis dopiero 7dc mam nadz ze to jeszcze nie owulka ,czytalam ze przy krotkich cyklach sie zdarza wczesnie, no widzialam musze tez cos mu kupic
kwiatuszekq20
Cicho tu
reklama
Bafinka
kwiatuszku a może to właśnie owulka niektóre maja tak wcześnie... ja trzymam kciuki zeby w końcu się udało
a ja wczoraj całkowicie z zaskoczenia dostałam @ dzwoniłam do szpitala ale że jest długi weekend to mają wolne! i nie ma przyjęć i w poniedziałek mam zadzwonić i podejrzewam że we wtorek mnie położą....
a ja wczoraj całkowicie z zaskoczenia dostałam @ dzwoniłam do szpitala ale że jest długi weekend to mają wolne! i nie ma przyjęć i w poniedziałek mam zadzwonić i podejrzewam że we wtorek mnie położą....
Podziel się: