reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
oprócz tych na receptę bierze acidum folicum hasco, vitaminum b compositum, witaminy a+e, a teraz mu kupie jeszcze salfazin

Mój mąż też salfazin łyka........ ;-)

kacha10 ja tabsy brałam bardzo długo prawie 7 lat. Jakodstawiłam toodczekałam 3 miesiące, tak lekarz zalecił, a potem staraliśmy się około 6 miesięcy.A jak zaszłam to niestety straciłam fasolkę w 9 tc.
Mam 28 lat.... Mam nadzieję że teraz nie będę musiała tak długo czekać. Zobaczymy co będzie, narazie czekam na @, a właścicwie jej brak. Powinnam dostać 15-16. Już się stresuję. Dziś mnie brzuch pobolewa.
A dlaczego masz takie długie cykle? Po jakiś tabsach? po Anty?

Ostatnia edycja:
Agness ja bralam tabl. anty logest przez 6 lat i 8 miesiecy.odstawilam je 11 grudnia 2009 i od razu zaczelismy sie starac i na razie nic z tego.po ich odstawieniu cykle mialam krotsze po 27,28,29,30,31 dni, w lipcu juz mialam cykl 33 dniowy, potem trafil sie bezowulacyjny-wywolywalam okres i liczyl 44 dni, ostatnio mialam 35 dniowy.wiec nie wiem czy ja dopiero teraz nie zaczelam isc swoim naturalnym torem.dzis mam 16 dc i jestem dalej przed owulka.czekam i czekam, mierze temp. ale caly czas stoi w miejscu-36,4, sluzu tez prawie wogle.wiec owulka bedzie pozno.jesli wogle bedzie.ja mam tez 28 lat.wiec widze ze podobienstwa miedzy nami sa.
Kwiatuszek ja swojemu tez podaje salfazin.lyka je b. chetnie po obiedzie.100 tabl. kupilam za 27 zl.

reklama
kwiatuszku a może to właśnie owulka niektóre maja tak wcześnie... ja trzymam kciuki zeby w końcu się udało
a ja wczoraj całkowicie z zaskoczenia dostałam @ dzwoniłam do szpitala ale że jest długi weekend to mają wolne! i nie ma przyjęć i w poniedziałek mam zadzwonić i podejrzewam że we wtorek mnie położą....:(

Do góry