reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Co do mieszkania to tragedia. Głównie dlatego że na dole. Ale okazało się, że gość ma jeszcze jedno nad tym. Jest bardzo duże ale jedno sypialniane. Nic nie szkodzi. Bardzo nam się spodobało, chce je sama wymalować etc. Kuchnia się dopiero robi, łazienka może być. Dzielnica świetna jak zresztą i cena. Będziemy mogli przy okazji oszczędzić trochę i może o aucie pomyśleć :)
Jutro jedziemy oglądać jeszcze inne, ale chyba zdecydujemy się na to z dziś :)

reklama
witam sie i ja llilith super że już macie coś na oku:)
u mnie bez zmian czekam aż w końcu ten cykl się skończy to może cos sie zacznie dziać... na razie biore hormony zeby @ przyszła o czasie...

Witam Was kochane kobietki.ja jestem teraz w trakcie robienia obiadu, wiec wpadam na chwile.
Agness u mnie 12 dc, temp. tak ja wczoraj 36,4, na razie sluzu nie ma, jajniki tez nie bola wiec owulka pewnie bedzie pozno.ostatnio mialam 21 dnia cyklu.wkurza mnie juz te czekanie.mam ochote na sex i sie wstrzymuje bo chce zeby zolnierzyki byly dobrej jakosci i nie chce nadwyrezyc sobie pitki.bo po ostatnim razie sobie poobcieralam troche.a zanim zaszlam w pierwsza ciaze to ile sie staraliscie?mmnie w tym cyklu tez niezle mdli.ja mam alergie pokarmowa i jak cos mi nie podchodzi to b. mnie muli.mam juz tak z 2 lata.wiec u mnie to normalka.
Bafinka Ty idziesz jutro do szpitala czy po okresie?zycze Ci zeby ta paskudna miesiaczka juz sie pojawila.
Lilith super ze cos macie na oku.ja mysle, ze jak tam zamieszkacie to i fasolka sie u Ciebie pojawi.a Ty poki co dzialaj bo widze ze masz 14 dc.

Agness domyslam sie, ze Ci trudno po stracie, ale mam nadzieje, ze dlugo nie bedziesz musiala czekac na ciaze, czego b. Ci zycze.kochana badz pozytywnie nastawiona, moze w tym cyklu sie udalo.

Agnes jakoś tak wyszło :-D:-D:-D
a bo to tabletki dowcipne tydzień, później się tak nazbierało bo z tabletkami się wydłużyło ale spoko loko, już dopadlam wczoraj 2 razy ho ho ho :-):-):-)

Kwiatuszek Ty to masz teraz fajnie z tymi krotkimi cyklami.ja mam 13 dzien cyklu, temp.36,5, raz mam 36,4 a raz 36,5 wiec na razie u mnie nic sie nie dzieje.jajniki tez nic nie daja znac- porazka.wiec owulke jak bede miec to chyba za tydz.te staranka mnie juz dobijaja.ja juz normalnie nie potrafie zyc.ciagle mysle o tym samym.staram sie jakos przestawic myslenie ale to jest kwestia paru godz. i za chwile znow to samo. ja juz nie potrafie sie na niczym skupic.ja w ta ciaze nie zajde bo juz moze psychicznie sie blokuje.

reklama
Pochwalę się, że przeprowadzam się w sobotę :D
Kupa roboty mnie czeka.. od razu chce wymalować całe mieszkanie.. kupić musze masę rzeczy, typu sofa, dywany, tv 2, kotary etc. Ale bardzo się cieszę, że sama mogę sobie urządzić mieszkanko. I co najważniejsze w końcu spokój będzie. Landlord świetny :)
Jestem neisamowicie podekscytowana i przejęta, o niczym innym nie myślę.
A na nowym mieszkanku zacznie się porządne staranie :D

A tak swoją drogą ja już po skoku, wczoraj lub dziś ale nie mam głowy do tego :D Serduch i tak było za mało :D

Lecę nadrabiać :)

Do góry