reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
u mnie test zrobiony, jedna krecha...i po co mnie nakrecalyscie? ;((( Mowilam, ze ja czasem mam takie miesiaczki...dzisiaj zaczynam robic testy owulacyjne...nawet to nie mam na to ochoty i juz sily...

Nie łam się, wiem, że nie jest łatwo ale tak nie można. Wiele dziewczyn stara się bardzo długo ale jednak się udaję. Może zajmij się czymś, jakiś zwierzak - to wielu osobom pomaga. Ale się nie poddawaj!!

Mandrzejczuk a może naturze właśnie o to chodzi, żebyś się poddała i przestała sobą manipulować, żeby natura mogła zadziałać ;-)

Organizm w stresie odbiera otoczenie jak zagrożenie i nie zachodzi w ciążę. Atawizm ;-) Zrób sobie dokładne badania. I swojemu TZ. Pochłonie cię to tak, że na jakiś czas zawiesisz starania i kto wie jak to się skończy... ;-)
A testy to dobry pomysł.

LILITH ja juz mam zwierzaka 2-letniego pudelka, to moj maly synus, tak,ze jemu najwiecej czasu poswiecam :-D ja naprawde mam tyle pracy, tyle zajec, ze nie mysle o tym,najwiecej do glowy mi wchodzi kiedy siedze na BB a jest to tylko tyle co do Was zajrze...
Wczoraj dostalam od cioci sexi czarna koszulke, ktora ma nam pomoc hihihi ;-) no i jak maz zobaczyl to ooooo sie dzialo hehe dawno takiego spontana nie bylo :-p licze dni zeby teraz nic nie ominac, mam juz plodne dzisiaj 10dc i zrobiony tescik pojawila sie bladziutka kreseczka czyli zblizam sie do owulki, ten cykl jako jedyny bedzie przepisowo co 2 dni i to az do konca, mam nadzieje, ze teraz sie uda tak,ze jezcze tylko te 3 tyg bez interwencji lekarza sporbujemy

aga irlandia miałam grzybicę, wyleczyłam się ładnie, byłam prze szczęśliwa jak ginka dała mi zielone światlo na staranka, zdrowa i wszystko cacy aż do wczoraj... jeszcze przedwczoraj była jakaś biala wydzielina ale taka rzadka dosyć... a wczoraj grudkowata wydzielina i do tego nieprzyjemny zapach.... grzybica pewnie znów... ja już nie mam siły :-:)-:)-:)-( zalożylam jakieś globulki propolisowe wczoraj i dziś... no i zobaczymy... a kiedyś tak miałam przez kilka dni w cyklu i później bylo ok i jak byłam u ginki to powiedziała, że dobrze wszystko...a teraz nie wiem czy to przejdzie czy nie
ostatnio chodzilam na basen i być może to miało wpływ.... może zakupię tabletki provag które mi ktoś z bb polecił

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Staraczki cały czas o Was myślę i nadal trzymam kciuki mimo iż rzadko tutaj teraz zaglądam... ale męczy mnie siedzenie przed kompem ... no bo ja niestety nadal w 2-paku :-( Mały uparciuch nie chce brzuchola opuścić.

Mandrzejczuk tulę mocno!!!

Pysia Ciebie też mocno tulę! A grzybica jest do wyleczenia ale niekiedy trzeba też faceta podleczyć bo tak to niestety kółko się zamyka i zarazacie się wzajemnie. Spytaj o tą kwestię swoją ginkę. I nie stosuj nic na własną rękę.

reklama
Takie przytulanko co dwa dni, moim zdaniem jest najlepsze, bo to duże prawdopodobieństwo na trafienie w odpowiedni dzień, żołnierzyki są silniejsze i co najważniejsze to radość z przytulanek a nie rutyna by była dzidzia.

Do góry