reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
u mnie test zrobiony, jedna krecha...i po co mnie nakrecalyscie? ;((( Mowilam, ze ja czasem mam takie miesiaczki...dzisiaj zaczynam robic testy owulacyjne...nawet to nie mam na to ochoty i juz sily...

Nie łam się, wiem, że nie jest łatwo ale tak nie można. Wiele dziewczyn stara się bardzo długo ale jednak się udaję. Może zajmij się czymś, jakiś zwierzak - to wielu osobom pomaga. Ale się nie poddawaj!!

Mandrzejczuk a może naturze właśnie o to chodzi, żebyś się poddała i przestała sobą manipulować, żeby natura mogła zadziałać ;-)

Organizm w stresie odbiera otoczenie jak zagrożenie i nie zachodzi w ciążę. Atawizm ;-) Zrób sobie dokładne badania. I swojemu TZ. Pochłonie cię to tak, że na jakiś czas zawiesisz starania i kto wie jak to się skończy... ;-)
A testy to dobry pomysł.

LILITH ja juz mam zwierzaka 2-letniego pudelka, to moj maly synus, tak,ze jemu najwiecej czasu poswiecam :-D ja naprawde mam tyle pracy, tyle zajec, ze nie mysle o tym,najwiecej do glowy mi wchodzi kiedy siedze na BB a jest to tylko tyle co do Was zajrze...
Wczoraj dostalam od cioci sexi czarna koszulke, ktora ma nam pomoc hihihi ;-) no i jak maz zobaczyl to ooooo sie dzialo hehe dawno takiego spontana nie bylo :-p licze dni zeby teraz nic nie ominac, mam juz plodne dzisiaj 10dc i zrobiony tescik pojawila sie bladziutka kreseczka czyli zblizam sie do owulki, ten cykl jako jedyny bedzie przepisowo co 2 dni i to az do konca, mam nadzieje, ze teraz sie uda tak,ze jezcze tylko te 3 tyg bez interwencji lekarza sporbujemy

aga irlandia miałam grzybicę, wyleczyłam się ładnie, byłam prze szczęśliwa jak ginka dała mi zielone światlo na staranka, zdrowa i wszystko cacy aż do wczoraj... jeszcze przedwczoraj była jakaś biala wydzielina ale taka rzadka dosyć... a wczoraj grudkowata wydzielina i do tego nieprzyjemny zapach.... grzybica pewnie znów... ja już nie mam siły :-:)-:)-:)-( zalożylam jakieś globulki propolisowe wczoraj i dziś... no i zobaczymy... a kiedyś tak miałam przez kilka dni w cyklu i później bylo ok i jak byłam u ginki to powiedziała, że dobrze wszystko...a teraz nie wiem czy to przejdzie czy nie
ostatnio chodzilam na basen i być może to miało wpływ.... może zakupię tabletki provag które mi ktoś z bb polecił

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Staraczki cały czas o Was myślę i nadal trzymam kciuki mimo iż rzadko tutaj teraz zaglądam... ale męczy mnie siedzenie przed kompem ... no bo ja niestety nadal w 2-paku :-( Mały uparciuch nie chce brzuchola opuścić.

Mandrzejczuk tulę mocno!!!

Pysia Ciebie też mocno tulę! A grzybica jest do wyleczenia ale niekiedy trzeba też faceta podleczyć bo tak to niestety kółko się zamyka i zarazacie się wzajemnie. Spytaj o tą kwestię swoją ginkę. I nie stosuj nic na własną rękę.

reklama
Takie przytulanko co dwa dni, moim zdaniem jest najlepsze, bo to duże prawdopodobieństwo na trafienie w odpowiedni dzień, żołnierzyki są silniejsze i co najważniejsze to radość z przytulanek a nie rutyna by była dzidzia.

Do góry