reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

jak pomyśle....... ze łzami w oczach, z całego serca, życzę Wam, wszystkim, żebyście tak niespodziewanie jak ja dowiedziały sie o swoich fasoleczkach! Wiem że każdej z nas, teraz już Was musi się udać i uda się! Ja, powiem wam to pierwszy i ostatni raz nie wierzyłam w ogóle że będę po raz drugi mamą.. Mój mąż 5 lat temu zachorował na raka. Miał chemię, naświetlania, operacje w tym usunięcie jednego jądra...... Dopiero jak minęło w tym roku 5 lat, po których za zgodą lekarza zaczeliśmy się starać, uświadomiłam sobie że tak naprawdę to może już nic z tego nie być... A teraz.. na bank czekają mnie badania prenatalne i pewnie ciągły strach czy na pewno wszystko będzie dobrze. Staram się o tym nie myśleć, bo wiem że to nie jest dla mnie dobre. Trzymam za Was naprawde kciuki, bo jak nam sie udało to komu sie nie uda:)

Całuje Was mocno moje kochane :)

reklama
ale się tu wzruszająco zrobiło ale macie całkowitą racje z wami to można o wszystkim pogadac bez wstydu w realu jest trudniej się zwierzyć... i jeszcze mieć pewność że to zostanie między nami

mandrzejczuk trzymam za ciebie mocno kciuki a jeśli masz objawy to tym bardziej jest szansa z resztą musi ci się udac bo taka była umowa teraz twoja kolej a po tem ja:)

margola niewiedziałam że mieliście taką trudną sytuacje i tym bardziej gratuluje:) i wierze że wszystko się uda

jesli chodzi o ból to mi zawsze pomaga nospa a sex jeśli masz ochote to czemu nie:):)

kochane ja mam jeszcze pytanko czy miała któraś z was kiedyś krostę na sutku? myślałam że to pryszcz( choć nigdy jeszcze nie miałam nic takiego na biuście) i wycisnełam teraz jak się kąpałam zauważyłam że sie powiększyła więc jeszcze raz wycisnełam praktycznie nic nie wypłyneło... ale teraz cała pierś mnie boli...

Cześć dziewczyny mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swojego grona:-) Mam 23 lata jestem ponad rok po ślubie. Odstawiłam tabletki w marcu brałam je parę lat... myślałam że będzie wszystko ok... lecz po dwóch miesiącach moja @ stała się skąpa, raz dwa dni potem już tylko jeden myślałam że może jestem w ciąży.. Poszłam więc do gina sprawdzić co się dzieje.. i co się okazało że mam torbiela :szok: i znowu muszę brać tabletki.:angry:
Boję się że torbiel będzie się powtarzał i będzie mi ciężko zajść w ciąże, jeśli się wyleczę to zaczniemy starania o naszą pierwszą fasolkę.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.

Bafinka ja mialam kiedys na brodawce taka krostke, a ze jestem taka, ze nie podaruje nawet najmniejszemu wagrowi to wycisnelam ja, potem znowu urosla i ja to mialam ja przez jakis czas ale im wiecej ja meczylam tym czesciej rosla ale po jakims czasie mi zniknela i tez mnie cala piers polala, mysle ze to jakas potoweczk byla czy cos...

sylwia08 spokojnie jestes pod opieka lekarza torbiel wykryta, wiec teraz tylko ja wyleczyc, ja znam osobiscie przypadki gdzie dziwczyny z meeega torbielami w ciaze zaszly i urodzily zdrowe dzieci

reklama
Ja jestem takim przykładem, torbiel miałam wiele razy a jestem mamą od 10 lat i staram się teraz o drugie dziecko ;-):-) Głowa do góry, za 2, 3 miesiące po torbieli nie powinno być śladu i można spokojnie działać :-)

Do góry