reklama
Cześć dziewczynki
Ja zrobiłam test. Zobaczyłam cień cienia........
poniżej spróbuję wstawić zdjęcie, nie wiem czy mi się uda
Niedowierzając, zrobiłam drugi test. Ten już - bez komentarza
Nie chcę sie nakrecac na razie.
no kochana gratulaje moj wygladal tak samo jak zaszlam z Kevinem w ciaze
ja zrobilam ciążowy i owu jestem w 27dc i owu wyszedl pozywtynie- 2krechy takie same a ciązowy nie juz pisza ze owu moze wykryć ciąze brzuch tak sobie boli jajniki czuje piersi powiększone ale bolą tylko same sutki i glowa dodam ze mam takie bóle juz od 5 dni na pewno... jutro rano robie sikacza i pozniej owu.. zobaczymu nie chce sie nakrecać ... ale bylo by pięknie!
mandrzejczuk
Fanka BB :)
ja ja ja nastepna ja chce!!! Jeju Agnes a jezcze niedawno mnie tak sama pocieszalas szoruj kochana na betke czy do gina pilnuj tek kruszyneczki aby teraz nic sie jej nie stalo
))))))))))0
mandrzejczuk
zuzu2 nie chcesz sie nakrecac ale ty juz sie tak nakrecilas, ze wiecej nie mozna kobito wyluzuj, bo bedziez przezywac okropne rozczarowania jak bedziesz tak sobie nadzieje robila, nie szalej bo ja wiem po sobie, ze to tylko czlowieka rozstraja psychicznie odstaw te testy i czekaj do dnia @ i bedzie git
)
Anecia1111 gdzie ty jestes? Mamy nowa ciezarowke, a ciebie nie ma!!!!
Anecia1111 gdzie ty jestes? Mamy nowa ciezarowke, a ciebie nie ma!!!!
Dzięki moje kochane.
Mam już chłopca więc mogłaby być, dzoewczynka, ale tak naprawdę jest mi wszystko jedno. Ważne żeby zdrowe było.
mandrzejczuk ty już jesteś zarażona, ale jeszcze o tym nie wiesz....
W poniedziałek idę na bete, a testy, już 3 robiłam.... nie mogę uwierzyć.
Mam już chłopca więc mogłaby być, dzoewczynka, ale tak naprawdę jest mi wszystko jedno. Ważne żeby zdrowe było.
mandrzejczuk ty już jesteś zarażona, ale jeszcze o tym nie wiesz....
W poniedziałek idę na bete, a testy, już 3 robiłam.... nie mogę uwierzyć.
Ostatnia edycja:
P
pysia888
Gość
Agnes no krecha niesmiala jest ;] super, już cichutko gratuluję ";]
Bafinka
agnes no i jak byłaś na becie ??? bo my tu niecierpliwie czekamy...
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Witam :-)
Na razie was po cichu podczytuję, ale powinnam się chyba ujawnić. Póki co zagnieździłam się na staraczkach na 2011, z cichą nadzieją, że mi się uda ponownie zostać mamą w przyszłym roku.
4 lata brałam plastry, w czerwcu odstawiłam, jestem już 2 miesiące na swoim cyklu i po pierwszych staraniach.
W organizmie szaleństwa, skoki temperatury, zmiany, nie wiadomo czego się chwycić...
Na razie was po cichu podczytuję, ale powinnam się chyba ujawnić. Póki co zagnieździłam się na staraczkach na 2011, z cichą nadzieją, że mi się uda ponownie zostać mamą w przyszłym roku.
4 lata brałam plastry, w czerwcu odstawiłam, jestem już 2 miesiące na swoim cyklu i po pierwszych staraniach.
W organizmie szaleństwa, skoki temperatury, zmiany, nie wiadomo czego się chwycić...
Podziel się: