reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć dziewczynki
Ja zrobiłam test. Zobaczyłam cień cienia........
poniżej spróbuję wstawić zdjęcie, nie wiem czy mi się uda
Niedowierzając, zrobiłam drugi test. Ten już - bez komentarza
Nie chcę sie nakrecac na razie.

Agnes_13 mój pierwszy dodatni test wyglądał tak samo jak ten twój drugi, tam jest 2 kreska, powtórz test jutro rano albo zrób betę

reklama
Właśnie takie vetka mam plany
Jutro rano zrobię teścik, a w poniedziałek ide na bete. Już się nie mogę doczekać....

LILITH @ powinnam dostać czwartek-piątek. więc jeszcze wcześnie....

Witam ja nie wytrzymałam i zrobiłam 2 testy jeden ciązowy negatywny a drugi owulacyjny i wyszły mi 2 wyraźne krechy.... hmm chyba trzeba brać się do roboty wczoraj bylo zbliżenie ale chyba dziś trzeba powtórzyć co o tym myślicie?

agnes ja też tam widzę 2 kreske! wiec może to to;) trzymam mocno kciuki
zuza może że czywiście masz tak puźno owólkę bo dopiero jesteś po odstawieniu pamietaj że w tym czasie najlepiej kochać się co 2 dni bo wtedy plemniki są mocniejsze... powodzenia

Agnes ja tez widze druga kreske, a uwierz mi bez okularow jestem slepa jak kret!!!! Ja mialam tak niewidocznma kreske w 30dc ze nawet na zdjeciu nie bylo widac, a u ciebie ona jest!!!!!!!!!!!! Juhuuuuuuu ja juz gratuluje kochana z calego serducha no to teraz kolej na mnie po tobie informuj nas na biezaco ;))

mandrzejczuk dokładnie, taki był układ, więc teraz TY!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja zrobiłam trzeci teścior. I jest, jest, jest!!!!!!!!!!! Krecha jak byk!

a kiedy moja kolej???? wielkie gratulacje z całego serducha agnes...;) jaką chciałabyś płeć? teraz za to będziemy trzymać kciuki i oczywiście byle zdrowe... ale ja wolałabym dziewczynkę ale mój mąż uparł się na chłopca....

reklama
mandrzejczuk dokładnie, taki był układ, więc teraz ty!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja zrobiłam trzeci teścior. I jest, jest, jest!!!!!!!!!!! Krecha jak byk!

gratuluje ja też chcę może byś mnie zaraziła....... Takich małych wirusków troszku.....

No i działałam juz nic nie liczyłam heh ale do next minie około 26h wiec moze się zregenerują naboje mojego mężusia... Hihii

Do góry