reklama
Agness trzymam kciuki że pozytywny!! życzę Ci tego z całego serca!!
mam do was prośbę o radę, opinię.. Na piersiach zrobiły mi sie takie brązowe przebarwienia, małe, w kolorze sutka, na jednej jedna taka plamka i drugiej piersi kilka sztuk obok siebie. To nie pieprzyki od słońca bo przecież piersi przykryte a poza tym ostatnio nie mialam czasu na słońce wyjść.. Tak dużo sie mówi o zmianach na piersiach ale czy o takich? Dziś 24dc...
mam do was prośbę o radę, opinię.. Na piersiach zrobiły mi sie takie brązowe przebarwienia, małe, w kolorze sutka, na jednej jedna taka plamka i drugiej piersi kilka sztuk obok siebie. To nie pieprzyki od słońca bo przecież piersi przykryte a poza tym ostatnio nie mialam czasu na słońce wyjść.. Tak dużo sie mówi o zmianach na piersiach ale czy o takich? Dziś 24dc...
witajcie ja juz po wizycie u gina no mówił ze macica jakby rozpulchniona ale czas pokarze każe czekać do @ a jak nie bedzie to dzwonić ehehe mam mały stan zapalny i jakieś globulki ,mąż też dostał... tylko doustne hehe i zobaczymy jutro 26dc jeszcze z 3dni i bedzie moze juz wiadomo. Pozdrawiam a i mowił zeby na darmo na testy nie wydawać bo szkoda kasy...
mandrzejczuk
Fanka BB :)
zuzu2 poczekaj tak minimum do tygodnia spoznienia i wtedy testuj, ginek dobrze powiedzial nawet nie masz pojecia ile ja kasy wydalam na testy przez ostatnie miesiace...ja jak bylam z poronieniem to gin mowiol zeby tydzien-dwa poczekac i dopiero testowac, bo do 2 tyg sa poronienia samoistne i zeby sie niepotrzebnie nie podlamywac...wiem latwo mowic, ja sama juz w 30dc polecialam po tescior ale teraz tak na pewno nie zrobie....
margola moze zadzwon do gina i zapytaj co takie zmianki moga swiadczyc...bo skoro to nie guzki i nie wystawialas ich na slonce to co? Chociaz teraz mamy takie gorace lato, ze moze i przez ubranie te silne promienie dotarly, albo jakies hormonalne zmiany?
A u mnie mialy byc starania pelna geba ale jak zwykle brak czasu i zmeczenie dalo swoje i bylo tylko 2 razy...wiec pewnie i tak nic z tego nie bedzie...
Agness_13 kochana nie spinaj sie a noz widelec sie udalo
margola moze zadzwon do gina i zapytaj co takie zmianki moga swiadczyc...bo skoro to nie guzki i nie wystawialas ich na slonce to co? Chociaz teraz mamy takie gorace lato, ze moze i przez ubranie te silne promienie dotarly, albo jakies hormonalne zmiany?
A u mnie mialy byc starania pelna geba ale jak zwykle brak czasu i zmeczenie dalo swoje i bylo tylko 2 razy...wiec pewnie i tak nic z tego nie bedzie...
Agness_13 kochana nie spinaj sie a noz widelec sie udalo
Cześć dziewczynki
Ja zrobiłam test. Zobaczyłam cień cienia........
poniżej spróbuję wstawić zdjęcie, nie wiem czy mi się uda
Niedowierzając, zrobiłam drugi test. Ten już - bez komentarza
Nie chcę sie nakrecac na razie.
Ja zrobiłam test. Zobaczyłam cień cienia........
poniżej spróbuję wstawić zdjęcie, nie wiem czy mi się uda
Niedowierzając, zrobiłam drugi test. Ten już - bez komentarza
Nie chcę sie nakrecac na razie.
Załączniki
agness może ten cień cienia to po prostu czulszy test?! Kciuki trzymam aż do bólu!! Za dwa dni zrób jeszcze raz
A ja dziś rano, na moim magicznym sutku, zauważyłam czarny włos
czubek ma jasny, jak reszta króciutkich wlosków a od skóry prawie że czarny! jest długi!! szok co się ze mną dzieje
może i racja mandrzejczuk że hormony..
A ja dziś rano, na moim magicznym sutku, zauważyłam czarny włos
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
reklama
Podziel się: