reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Agness trzymam kciuki że pozytywny!! życzę Ci tego z całego serca!!

mam do was prośbę o radę, opinię.. Na piersiach zrobiły mi sie takie brązowe przebarwienia, małe, w kolorze sutka, na jednej jedna taka plamka i drugiej piersi kilka sztuk obok siebie. To nie pieprzyki od słońca bo przecież piersi przykryte a poza tym ostatnio nie mialam czasu na słońce wyjść.. Tak dużo sie mówi o zmianach na piersiach ale czy o takich? Dziś 24dc...

witajcie ja juz po wizycie u gina no mówił ze macica jakby rozpulchniona ale czas pokarze każe czekać do @ a jak nie bedzie to dzwonić ehehe mam mały stan zapalny i jakieś globulki ,mąż też dostał... tylko doustne hehe i zobaczymy jutro 26dc jeszcze z 3dni i bedzie moze juz wiadomo. Pozdrawiam a i mowił zeby na darmo na testy nie wydawać bo szkoda kasy...

zuzu2 poczekaj tak minimum do tygodnia spoznienia i wtedy testuj, ginek dobrze powiedzial nawet nie masz pojecia ile ja kasy wydalam na testy przez ostatnie miesiace...ja jak bylam z poronieniem to gin mowiol zeby tydzien-dwa poczekac i dopiero testowac, bo do 2 tyg sa poronienia samoistne i zeby sie niepotrzebnie nie podlamywac...wiem latwo mowic, ja sama juz w 30dc polecialam po tescior ale teraz tak na pewno nie zrobie....

margola moze zadzwon do gina i zapytaj co takie zmianki moga swiadczyc...bo skoro to nie guzki i nie wystawialas ich na slonce to co? Chociaz teraz mamy takie gorace lato, ze moze i przez ubranie te silne promienie dotarly, albo jakies hormonalne zmiany?

A u mnie mialy byc starania pelna geba ale jak zwykle brak czasu i zmeczenie dalo swoje i bylo tylko 2 razy...wiec pewnie i tak nic z tego nie bedzie...

Agness_13
kochana nie spinaj sie a noz widelec sie udalo

Cześć dziewczynki
Ja zrobiłam test. Zobaczyłam cień cienia........
poniżej spróbuję wstawić zdjęcie, nie wiem czy mi się uda
Niedowierzając, zrobiłam drugi test. Ten już - bez komentarza
Nie chcę sie nakrecac na razie.

Załączniki

• DSC00023.jpg
    DSC00023.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC00025.jpg
    DSC00025.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 50
no no moze.... poczekajmy lepiej wlasnie się zaskoczyć niż rozczarować!!! bedzie dobrze prędzej czy późnej!!!

Ostatnia edycja:
agness może ten cień cienia to po prostu czulszy test?! Kciuki trzymam aż do bólu!! Za dwa dni zrób jeszcze raz :)

A ja dziś rano, na moim magicznym sutku, zauważyłam czarny włos:eek: czubek ma jasny, jak reszta króciutkich wlosków a od skóry prawie że czarny! jest długi!! szok co się ze mną dzieje :-D może i racja mandrzejczuk że hormony..

reklama
Agness a ile Ci się już @ spóźnia?? Bo ja tam szczególnie na tym drugim widzę drugą słabszą kreseczkę. Może betkę byś zrobiła??

Do góry