reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Agness i jak u Ciebie z tą @ ??
U mnie ewidentny spadek temp. więc jutro @ i nowy cykl zaczynam, oby w końcu był normalny :D

ja zrobilam test negatywny 29 dc ehh raczej nic z tego :( nie ma szans :( smutno mi

Skoro to dopiero 29 dc to ja bym jeszcze wszystkiego nie przekreślała... mi test pozytywny odrazu nie wyszedł mimo iż już wtedy musiałam być w ciąży :tak: Więc radziłabym powtórzyć teścik jak nie dostaniesz przez najbliższy tydzień @.

Witajcie, czytam was już bardzo długo jednak wkońcu i ja zaczełam myśleć o małym bobo już na pewniaka u mnie sytuacja wyglada tak ze około 1,5-2mc ostawiałam tabletki poczekałam na okres z tzw odstawienia i był po około 12 dc zaszalelismy z mężem na całego śmiał sie co ja zrobiłem.... i tu ból bo nie wiem jak u mnie cykl po tabsach nie bylo możliwości sprawdzenia cyklu ale kochaliśmy się poźniej codziennie do od 12 do 17dc pozniej 20 i 21,22,23dc na co ma być ale ostatnio czuję ból taki dziwny w brzuchu jak niby przed @ i jajniki tak już ok 6dni test robilam bo nie mogłam wytrzymać ale negatyw.....
sad.png
temperature mierzę od paru dni o mam ok 36,9 piersi się lekko powiększyły ale nie bola moze przed @ sama nie wiem nie chcę sie nakręcać ale co wy myślicie a tym bardziej wiem jak Wam cięzko bylo tyle prób wiec nawet nnie licze na łod szczescia bow ciąże nie tak łatwo zajść moje siosty ponad rok... ech... pozdrawiam Was wszystkie!!! i dzięki za to forum milo sie Was czyta i cieszy Waszym szczęsciem!

Witam serdecznie :-) I Tobie się w końcu uda z dzidzią, trzymam kciuki :-) I dawaj znać na bieżąco co u Ciebie :tak:

Czesc kochane!!!!!!
No co tam u Was?? U mnie nadal cisza ale chyba dzisiaj zatestuje bo te mdlosci sa co najmniej dziwne!!!! Miłego dzionka Wam życze

No i jak?????? Teścior zrobiony?????

Skoro to dopiero 29 dc to ja bym jeszcze wszystkiego nie przekreślała... mi test pozytywny odrazu nie wyszedł mimo iż już wtedy musiałam być w ciąży :tak: Więc radziłabym powtórzyć teścik jak nie dostaniesz przez najbliższy tydzień @.

dzieki anecia a kiedy tobie wyszedl pozytywny? bo ja mam wrazenie ze jestem , swiruje, hormony buzuja a moj pan co chwile zbiera operetki i co najgorsze za byle co jestem bardzo nerwowa. wiesz Anecia berdzo chcialabym byc ale ja nawet nie wiem kiedy mialam ovulke bo bylam na plastrach pozniej po 1.5 roku jak odstawilam moj organizm zwariowal, miesiaczke albo mialam albo nie, bylam u gina i dal mi luteine na uregulowanie 2 pelne cykle bralam od 14 dc do 23dc pozniej @ a gin powiedzial ze jak biore luteine zeby sie starac bo wtedy ovulacja powina wystapic- zgodnie z zaleceniami bylo i teraz nie wiem czy brak @ przez ciaze wczesna czy przez odstawienie luteiny... kiedy najlepiej zrobic test zeby wiedzien tak na 100? u mnie w pracy kolezanka tez jest w ciazy i cala reszta taka podexcytowana i nawet nasza menagerka juz sie nie moze doczekac malego bobo, zal mi jest jak na to patrze, tez juz bym chciala :(

Witam.
A ja dostałam dziś @ ale się cieszę, bo myślałam że dłużej potrwa to czekanie ale jednak źle nie jest bo opóźniła się zaledwie parę dni, a odstawiłam anty miesiąc temu

reklama
Do góry