Bafinka
Fanka BB :)
a to lekarze nie chca tego dawać? coś z tymi tabsami nie tak? ja pierwszy raz o nich słysze może poprosiłabym o nie mojego ginekologa? brała je ktoraś z was? skuteczne sa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie to nie cilest... Pomylilam sie. Nie pamietam jak sie nazywa to co dostalam :-(
laski zaraz gonie na mazurki wiec odezwe sie wieczorkiem, sluchajcie jakie jaja przedwczoraj pokazywali w dzoen dobry tvn jakas wycieczke do cieplych krajow i mowie do swojego starego, ze mial mnie zabrac w podroz poslubna itp itd, a on ta swoje spiewke, ze nie mamy pieniedzy ble ble ble, no to ja do niego to pozyczke wezmiemy ze 3 tys i sie bedzie splacac ratami, a on, ze mu nie dadza. Wczoraj dzwoni z roboty i mowi, ze beda pieniadze zebym czegos poszukala dacie glowe? Myslalam, ze padne z wrazenia i tak lecimy albo na Krete, albo na Rodos albo na Majorke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Najbardziej kusi mnie Majroka, bo jest zajebiaszczo tania za 1350zl Grecja tez cos kolo tego. Ja piernicze dziewczyny jak to wypali to za 2 tyg bede smazyc sie za gramanicamoze sie w kloncu odstresuje. kurcze jestem tak tym podjarana, ze w miejscu nie moge usiedziec hehe ok to ja lece sie pakowac i jak wroce z mazur to sie do Was odezwe papapa
no ja niestety nic nie wiem na ten temat...
Agness dupa blada nie pojedziemy w tym miesiacu, bo maz pozyczki nie dostanie do konca maja mogl ja wziac, a teraz musimy czekac 2 miechy az mu umowe przedluza...a tak sie napalilam na Jajorke...ale za to w sierniu albo we wrzesniu na bank polecimy a tak zostaja nam mazurki no i moze Aquapark na Litwie, a co tam u Was/ Jak staranka?