reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinka moze te tabsy byly jakiejs starszej generacji? moze mialy jakas wieksza dawke hormonow? a przytylas przy nich? Ja bralam novynette i nic mi nie weszlo ale potem przeszlam na stediril30 i wlazlo ok 6kg, obecnie zeszlam do wagi sprzed 3,5 roku i waze 55kg i wygladam oszalamiajaco jak na mnie heheh :-D

MariWi cholercia ja to nie wiem co ci doradzic...moze zrob betke jak lekarz nic nie widzi i testy nie pokazuja...te badanko da ci 100% odpowiedz. Mi sie okres spoznial nawet i 7dni i @ przychodzila

A ja chyba musze wrocic do swoich staran, bo odkad sie "wyluzowalam" nie mam ochoty :-( dzis 13dc a ja od 3tyg nie tknieta :szok: a plodne leca, leca...

no no kockana nie ma na co czekać co byś zdazyła sie wstrzelić w owulke trzymam kciuki a co do tych moich tabsów to przytyłam po nich 10 kg a co gorsze stosowałam diety i btałam jakieś tabletki wspomagające odchudzanie i nic! a teraz lato a ja jak baryłka wyglądam... dobrze ze chociaż wysoka jestem

reklama
pysia888 nie ma na co czekać ja gdybym poszła wcześniej to juz infekcje bym pewnie wyleczyła i może fasolka by była... niezwlekaj niejest tak strasznie ja wyobrazałam sobie nie wiem co a badanie trwał chwile

u was też jest taka fatalna pogoda u mnie słońce grzeje a za chwile burza i znowu słonce... prawie jak moje humory:-D

haaha pogoda jak kobieta zmienna jest , u mnie teraz pada deszcz i jest brzydko...
Bafinka a ile czasu jestes po odstawieniu miesiac? Bo nie pamietam....mi waga zaczela leciec dopiero po 3-4 miesiacach, miesiac-dwa po odstawieniu zaczela mi schodzic ta woda ktora bylam napompowana, nie schodzilo nic z wagi ale bylo widac, ze jestem inna no i o wiele lepoej sie czulam, a waga zaczela leciec tak no nawet po 4 miesiacach i w 2 miechy poszlo te 5-6kg, wiec i u ciebie zejdzie tylko jakas lekka dietke wprowadz mi przy tabsach nic nie pomagalo, a teraz odstawilam chipsy i fast-foody i jest super.

pysia888 dzwon ja tez sie zbieralam do gina pol roku az w koncu poszlam i ciesze sie z tego ;-)

Kurde musze dzis mezusiowi odpalic dziurki, bo cos ta owuleczka chyba do mnie idzie wielkimi krokamy :-)

Hej Kobietki! Ja dzisiaj tylko na chwilę bo padam ze zmęczenia od tej pogody...

Anecia111 a mam takie pytanko czy jest to możliwe że jestem w ciąży jak test wyszedł negatywnie 5 dni po terminie spodziewanej @ był robiony no ale @ jak niebyło tak niema czasem coś mnie zmuli ale rzadko już sama niewiem pytałam lekarza od czego moge niemieć @ to on do mnie że niema zielonego pojęcia a pytałam też czy jest coś na wywołanie to powiedział że nie dał mi tylko jakieś tabletki jak dostanę @ to 5 dnia łykać to podobno pomaga w zajściu w ciążę na wywołanie jajeczkowania pozdrawiam odpiszcie bo ja oszaleje z niewiedzy ;((((

Według mnie to możliwe że to może być ciąża, ale skoro ginekolog nie wie to ja niestety też tu nie pomogę jakoś bardziej. A badał Ciebie?

Mysle ze beta do dobry pomysł, wiem bo tez tak miałam, odstawiłam tabsy, przytulanko, potem brak@, mdłosci, nadzieja a beta 0,1 i @ w 32 d.c.
Nie chcę zabierać ci nadziei ale po tabletkach, zwłaszcza w pierwszyszych cyklach moge się dziać cuda, rówiez ciąża, ale beta da ci szybcjiej na to pytanie odp niz ginekolog. Trzymam kciuki

Cześć dziewuszki! Ale mnie dłuuugaśno nie było. Mam mega doła. Po pierwasz cholera @ przyszła, więc kolejny cykl poszedł się je....ać!
A na dodatek pokłóciłam się z moim M, od wtorku się nie odzywamy, mijamy się, i jest mi strasznie źle! Na dodatek, wczoraj od rana by łam na słoneczku, ale się nie opalałam, wiec wieczorkiem stwierdziłam z koleżanką, że pójdziemy się wspomóc na solarkę! Poprostu nie przespałam dziś w nocy pół godziny spokojnie! Tak strasznie jestem czerwona, piecze mnie wszystko! Koszmar....
Wszystko jest nie tak, wszystko sprzeniewierzyło sie przeciw mnie!

Jeden pozytywny akcent - zrobiłam sobie wczoraj nowe pazurki. Cieszę się jak dziecko.
Nie wiem co dalej robić, jak tak dalej pójdzie, to ten cykl też chyba będzie odpuszczony! Dawno się tak nie pożarliśmy! ;-( ;-( ;-(
:-( :-( :-(
Ryczeć mi się chce!!!!!!!!!

reklama
Cześć dziewuszki! Ale mnie dłuuugaśno nie było. Mam mega doła. Po pierwasz cholera @ przyszła, więc kolejny cykl poszedł się je....ać!
A na dodatek pokłóciłam się z moim M, od wtorku się nie odzywamy, mijamy się, i jest mi strasznie źle! Na dodatek, wczoraj od rana by łam na słoneczku, ale się nie opalałam, wiec wieczorkiem stwierdziłam z koleżanką, że pójdziemy się wspomóc na solarkę! Poprostu nie przespałam dziś w nocy pół godziny spokojnie! Tak strasznie jestem czerwona, piecze mnie wszystko! Koszmar....
Wszystko jest nie tak, wszystko sprzeniewierzyło sie przeciw mnie!

Jeden pozytywny akcent - zrobiłam sobie wczoraj nowe pazurki. Cieszę się jak dziecko.
Nie wiem co dalej robić, jak tak dalej pójdzie, to ten cykl też chyba będzie odpuszczony! Dawno się tak nie pożarliśmy! ;-( ;-( ;-(
:-( :-( :-(
Ryczeć mi się chce!!!!!!!!!

głowa do góry teraz może być tylko lepiej... pomyśl sobie jakie godzenie bedzie przyjemne:-) przytulanko wtedy najlepiej smakuje:-) wiem jak to jest bo my z mężem rzadko się kłócimy ale jak już to wióry lecą...:-)
a ja nadal nie mam @ nie wiem juz co o tym mam myśleć... to już 43dc fasolki niby nie ma wiec czemu nie ma @? to chyba niezdrowe niemieć tak dlugo...:confused:

Do góry