reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej Kobietki! U mnie same nowości ... ale nie za ciekawie. Trzymajcie kciuki bo jutro ide do szpitala na regulację bo mam złe wyniki, chodzi przede wszystkim o cukier ale inne też nie są zadowalające. Tak to jest jak tyle czasu nic się nie działo to teraz ze zdwojoną siłą.

No i ja za was też oczywiści trzymam kciuki, żeby wreszcie te fasolki się pojawiły!!!!!!!!!!

Mandrzejczuk... wakacje w sierpniu czy wrześniu to też frajda, tym większa nawet bo tutaj to już wtedy raczej pogody nnie będzie a Ty się bedziesz smażyła na słoneczku.

Pozdrawiam i do napisania kiedyś tam jak wrócę.

reklama
Hej Kobietki! U mnie same nowości ... ale nie za ciekawie. Trzymajcie kciuki bo jutro ide do szpitala na regulację bo mam złe wyniki, chodzi przede wszystkim o cukier ale inne też nie są zadowalające. Tak to jest jak tyle czasu nic się nie działo to teraz ze zdwojoną siłą.

No i ja za was też oczywiści trzymam kciuki, żeby wreszcie te fasolki się pojawiły!!!!!!!!!!

Mandrzejczuk... wakacje w sierpniu czy wrześniu to też frajda, tym większa nawet bo tutaj to już wtedy raczej pogody nnie będzie a Ty się bedziesz smażyła na słoneczku.

Pozdrawiam i do napisania kiedyś tam jak wrócę.

Ojej a to coś poważnego lekarze wykryli? na pewno będe trzymac & zeby wszystko było ok;-)

W sumie sama nie wiem czy to coś bardzo powaznego czy jednak nie, bo mój ginekolog jest taki że nie lubi straszyć i zawsze mówi że mam byc dobrej mysli. Tzn z maluszkiem wszystko jest dobrze tylko mam bardzo wysoki cukier którego nie idzie zbić i dlatego muszę iść na wyregulowanie do szpitala. Poza tym inne wyniki też są tym razem niezbyt dobre i je też bedziemy "naprawiać". A jedyne co mi mój ginek powiedzial to to, że zbyt długo utrzymujący się wysoki cukier moze powodować przyspieszony poród i to że dziecko urodzi się za duże lub za małe... różnie płód reaguje na cukier i dlatego nie ma jednoznacznych opinii. A wolałabym donosić, tym bardziej że to jeszcze 2 miesiące, dlatego muszę iść na to wyregulowanie.

OK Kobietki, tym razem ucieikam już na dobre... tzn ide się kąpać, zjeść kolację i pobyć jeszcze trochę z mężem.

Jak wyjdę to na pewno szybko tutaj zajrzę.

Anecia rany jak to szybko zleciało:szok::szok:.... Naprawdę zostało ci już tylko 2 miechy???? Superaśnie! Trzymam kciuki, na pewno wszystko w pożądku będzie;-)!

Mandrzejczuk, nie przejmuj się. Najważniejsze że udało ci się go namówić, teraz tylko nire odpuszczaj, i "co się odwlecze to nie uciecze" i jak nie dziś to jutro się będziesz smarzyć! U mnie staranka.... No więc nie wim który to dc, kupiłam testy owulacyjne i nie chce mi się mi ich robić. Strasznie mi się chce:tak::tak:, cały czas bym :-D:-D:-D:-D, co ma być to będzie! Żyję chwilą. A przynajmniej staram się.

Bafinka no rzeczywiście coś jest nie tak.:no: Musisz iść do gina. Daj znać co ci powie.

Anecia trzymam kciukasy mooooocno, grunt to dobre nastawienie, bo z nerwow to najgorsze chirobsko sie zrodzi...ale jestem w szoku, ze czas tak szybko pogonil i tylko 2 miesoace ci zostaly ;-)

Bafinka ja to juz dawno szalalabym taki dlugi cykl i nic? A na becie bylas?

Agness_13 kurde zeby ci sie udalo no juz ktoras z Was moglaby zaciazyc :-D a z mojego odstresowania wiecie co wszyszlo dzisiaj 19dc, a my dopiero wczoraj pierwszy raz w tym cyklu teges-szmeges jak tak ma wygladac odstresowanie, w ktorym wcale sie nie chce to ja dziekuje, chyba juz wole wrocic do metody na dzikie zajace :-D

a może akurat się wszczelicie? ja już stracilam nadzieje że jestem w ciaży 2 testy negatywne gin tydzień temu tez nie widział nic w usg wiec czekam na |@ ale to się robi denerwujące... jutro sie wszystkiego wywiem...

no pocieszam sie tym, ze niektrzy wlasnie po jednym razie zaciazyli ale w moim przypadku watpie...
a twoja sutyacja rzeczywiscie jest dziwna, ale sa i byly przypadki, ze fasoinka sie sprytnie chowala przed testami i lekarzami, wiec moze akuracik akuracik :-D

Jestem Kasia:)
w ciąże zaszłam miesiąc po odstawieniu^^
ostatnią miesiączke miałam 9 kwietnia z odstawienia i potem juz nie brałam;) zaszłam z tego co wyliczył moj lekarz 3 maja:)

Wielkie dzieki za pocieszenie ookatkaoo1993 ja jestem juz 10 miesiac po odstawieniu i dupa...
a tak na serio witamy i gratulujemy przyszla mamusiu ;-)

reklama
Do góry