reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

ja bym do kobiety nie poszla...przy facecie jakos nie czuje skrepowania, zreszta nie raz slyszlaam, ze faceci sa bardziej delikatniejsi...ale te 40dni cyklu to takie zastanawiajace jest...bo to jakby 2 tyg przy standardowym cyklu...jeju moze akurat ci sie udalo? trzymam kciukasy :-)

reklama
hej hej
No to się zjawiam. pewnie znowu nie uda mi się tak dzień po dniu zajrzeć, ale chociaż ten raz na tydzien jest ok.
Ja kaszlę , nie za ciekawie od 2 tygodni, doprowadza to do duszności. Także mam antybiotyk przepisany.

Ja nie pójdę do gina faceta, za bardzo jestem wstydzioch. Każdą wizytę muszę odchorować delikantym stresem. I nie chodzi o lekarkę, bo jest super, ale o sam fakt wizyty u gina. :-) Chociaż znam opinię że facet jest delikatniejszy, ale jakoś tak nie bardzo

Dziewczyny co ślubują niedługo. Zleci czas bardzo szybko, ja mam super wspomnienia i nic nie zmieniłabym w tym dniu. To już macie wszytsko?? czy jeszcze trzeba coś kupić , załatwić?? Jak tam u księdza??

ja też pierwszy raz do faceta ale duzo o nim słyszalam i podobno jest super ale ze stresu już chyba nie będe mogła spać...:szok:
Misia 89 jak tam przygotowania? u mnie na ślubie bylo kilka w padek ale nikt nie zauważył oprucz mnie i męża tak wiec sie nie przejmuj ciesz się chwilą bo to raczej jedyna taka w zyciu:-D

Cześć dziewczynki.
Trochę poleniuchowałam, ale jestem. Ja też od 7 lat chodzę do faceta gin, i nie zamieniłabym go. A przeszłam na początku klika, w tym kobitkę, którą bardzo źle wspominam.
Co do ślubowania, zawsze są jakieś małe lub większe wpadki, ale to przez nie tak bardzo w pamięć wszysko wrasta. Nikt nie myśli wtedy o ty, to taki piękny dzień.

A u ,mnie @ się narazie nie pojawiła. Powinna być w czwartek - piątek, więc to jakieś 4 dni spóźnienia. Żadnych objawów, tylko mnie pobolewa w dole brzucha, czasmi kłuję a boli jak na @Q już od piątku, ale cisza. A..... i sledziki wpiepszam! Aż mnie mdli! :-)
Robiłam w niedzielę teścior, ale I krecha (tylko że robiłam po południu). ;-)
Nie wiem już co o tym myśleć. W czwartek się chyba do gina wybiorę.

Hej Kobietki! Cały dzień dzisiaj mieliśmy problem z netem i nawet nie moglam do Was zajrzeć. Więc teraz nadrabiam :-)

Mandrzejczuk niekiedy tak to jest z tymi facetami. Mój jak robi frytki to juz od samego patrzenia robi mi się słabo. Zawsze tyle do gara nawali że się robi jedna wielka "papka"... i jak to później jeść. Ale wrzuć na luz i idź sobie może jutro na solarium albo coś żeby humor poprawić. No chyba że u Was taki upał jak u nas to powyleguj się gdzieś na działeczce, ogródku albo coś :-D

witam kobietki dziś 40 dc zrobiłam test i 1 kreska:-( jutro ide do gina bo to chyba dziwna sytuacja.. ale strasznie się boję bo niewiem co mi powie to raz a dwa ide do faceta a zawsze chodziłam do kobiety... co sądzicie czy facet gin jest lepszy od kobiety? bo mi tak wszyscy mówią... a ja sie wstydzę ;-):zawstydzona/y:

Według mnie gin facet jest lepszy od kobiety. Zresztą ja tylko raz byłam u kobiety i już nigdy więcej nie pójdę, po prostu zraziłam się tym że potraktowała mnie tak "zdawkowo", nie odpowiadała na moje pytania, a tabletki (bo to było kiedy brałam tabsy) zapisała ot tak "na oko" :eek: Poza tym badanie u niej nie należało do przyjemnych. No ale to są moje odczucia, nie każda babka ginekolog musi być taka na jaką ja trafiłam ;-)

ja bym do kobiety nie poszla...przy facecie jakos nie czuje skrepowania, zreszta nie raz slyszlaam, ze faceci sa bardziej delikatniejsi...ale te 40dni cyklu to takie zastanawiajace jest...bo to jakby 2 tyg przy standardowym cyklu...jeju moze akurat ci sie udalo? trzymam kciukasy :-)

Ja też nie czuję skrepowania przy facecie :-D No i nigdy nie mogłam narzekać na brak delikatnosci. poza tym mój ginek zawsze mi mówi co własnie bedzie robił, mówi żeby się rozluźnić, nie mysleć o badaniu, mówić kiedy coś zaboli itp. A co do babki ginekologa to bym się zawsze zastanawiała czy nie porównuje mnie ze sobą ;-) :-):zawstydzona/y::szok:

ja też pierwszy raz do faceta ale duzo o nim słyszalam i podobno jest super ale ze stresu już chyba nie będe mogła spać...:szok:
Misia 89 jak tam przygotowania? u mnie na ślubie bylo kilka w padek ale nikt nie zauważył oprucz mnie i męża tak wiec sie nie przejmuj ciesz się chwilą bo to raczej jedyna taka w zyciu:-D

Nie ma się czego stresować. To jest lekarz jak kazdy inny. Pomyśl że to stomatolog ;-) :-D

Cześć dziewczynki.
Trochę poleniuchowałam, ale jestem. Ja też od 7 lat chodzę do faceta gin, i nie zamieniłabym go. A przeszłam na początku klika, w tym kobitkę, którą bardzo źle wspominam.
Co do ślubowania, zawsze są jakieś małe lub większe wpadki, ale to przez nie tak bardzo w pamięć wszysko wrasta. Nikt nie myśli wtedy o ty, to taki piękny dzień.

A u ,mnie @ się narazie nie pojawiła. Powinna być w czwartek - piątek, więc to jakieś 4 dni spóźnienia. Żadnych objawów, tylko mnie pobolewa w dole brzucha, czasmi kłuję a boli jak na @Q już od piątku, ale cisza. A..... i sledziki wpiepszam! Aż mnie mdli! :-)
Robiłam w niedzielę teścior, ale I krecha (tylko że robiłam po południu). ;-)
Nie wiem już co o tym myśleć. W czwartek się chyba do gina wybiorę.

Widze że kolejna kobietka w naszym gronie która woli ginka faceta niż babę.... bo te to niekiedy dają popalić :-)
Hmmmm a z tą @ to conajmniej dziwne. Albo jakieś wadliwe testy kupilas i jest fasolka a one nie wyryły. Lepiej idź do ginka zobaczyć co tam w środeczku sie dzieje.

OK, a teraz uciekam do sierpnióweczek zobaczyc co tam słychać.

Milutkiej nocy!

ja piernicze Agness_13 moze to dzidzius? O kurczaki mam nadzieje, ze tak

Aneciaa1111 kupilam sobie przedwczoraj karnecik, wiec jutro szoruje zjarac dupsko, bo pogoda niby jest ale ja robie caly czas, wiec koge sobie conajwyzej ptrzez okno popatrzec, dzisiaj 13 godz z przerwa malutka robilam paznokcie, tak mnie gnaciska bola, ze znowu sie nie poprzytulam z mezusiem, a szkoda, bo zalewaja mnie plodne fale dzisiaj :-D kurde nie mam sily pisac, wiec ide spac jutro sie rozgadam jak cos doskrobiecie papaap

Ostatnia edycja:
witam no tao do gina ide dziś o 15 boje się ale trzeba...
agnes 13 ja na twoim miejscu poszła bym na betkę bo objawy ciażowe:-D trzymam kciuki
anecia1111 a co do tych testów to dalaś i mi do myślenia bo ja poszłam do apteki i kobitka niby mi poleciła 2testy w cenie jednego... ciekawe czemu taka promocja moze coś z nimi nie tak? no nic mam nadzieje że po południu bede coś wiedzieć bo to już 41dc!

Cześć dziewczyny Agnes ja też mam takie objawy jak ty @ powinam dostać 2. czerwca więc to już tydzień spuźnienia robiłam test w sobote i tak samo wyszła tylko jedna krecha byłam u gina ale stwierdził że ciąży nie widzi a mnie nic nie boli tak jak zawsze gdy mam dostać @ niewiem co mam myśleć ale znalazłam na necie taki kalkulator na egazeta pl czy coś takiego i zam wyliczyło mi że jak jestem to dopiero w 3 tygodniu bo mam regularne 41 dniowe cykle no a z tego co mi wiadomo to gin tego w tak małym stadium nie wykryje więc chyba sie zdecyduje na betke sama niewiem doktor wczoraj zwalił mie z nóg powiedział że w ciąży napewno nie jestem no zobaczymy co dalej bedzie ten test mnie też zasmucił bo tak samo negatywny a chyba by wykrył pozdrawiam i trzymam za nas kciuki

reklama
Do góry